Horor na rakouském koupališti. Dva afghánští uprchlíci měli zneužít šest dětí

Podle webu oe24 policie potvrdila, že k incidentu došlo v úterý ve venkovním bazénu Aqua Splash v Traiskirchenu v Dolním Rakousku. 

Afghánští žadatelé o azyl se měli ve vířivce natlačit k několika dětem ve věku 9 až 14 let. Pachatelé si měli cíleně vybrat vířivku, protože se nachází mimo zorné pole obsluhy bazénu. Muži měli děti sexuálně obtěžovat a dotýkat se jejich intimních partií.

"Muži přepadli děti ve vířivce, mou dceru chytili ve vodě," uvedl otec jedné zneužité devítileté dívky pro Heute. Měla se snažit utéct, ale silné vodní proudy jí to nedovolily. 

[chooze:article;value:555995]

​Napadená dívka běžela okamžitě za maminkou, se kterou to šly nahlásit obsluze bazénu. Ukázalo se, že nebyla první. Na místo přivolaná policie muže našla v šatně, kde se schovávali.

Na událost reagují i rakouští politici. "Žadatelé o azyl, kteří páchají trestné činy na dívkách, nemají v Rakousku místo. V takových případech musí být potrestáni a deportováni s plnou přísností právního státu," citoval Heute slova ministryně pro ženy a integraci Susanne Raabová.

"Takové lidi, kteří páchají trestné činy na našich dětech, tady nepotřebujeme," uvedl náměstek dolnorakouského hejtmana Udo Landbauer.

Policie podle Heute potvrdila, že oba žadatele o azyl zadržela a nyní jsou ve vazbě kvůli riziku útěku a spáchání trestného činu. Na všechna obvinění měli reagovat pouze smíchem. Hrozí jim dva roky vězení. Také se dá očekávat zamítnutí žádosti o azyl nebo vyhoštění.

Skandál na střední škole na Žďársku. Učitel měl sexuálně obtěžovat studentky. Podívejte se na květnovou reportáž TV Nova:

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.