Zívání, šklebení i tancování. Princ Louise byl opět středem pozornosti

V sobotu se na slavnostní vojenské přehlídce u příležitosti narozenin krále Karla III. po půl roce objevila na veřejnosti princezna Kate. Stalo se tak poprvé od té doby, co se kvůli diagnóze rakoviny stáhla z veřejného života. Britové byli nadšení

Britové byli nadšení a Kate se nemohli dočkat. Kromě ní ovšem byl středem pozornost, lze říci už tradičně, také šestiletý princ Louise. Ten na sebe podle deníku Daily Mail svým nezbedným chováním opět několikrát upozornil.

Zatímco všichni čekali, až začne přehlídka, princ Louise si čekání všelijak krátil. Pohrával si se šňůrkami od záclon na balkóně a podle the Sun žertoval, že uteče oknem, které se pokoušel otevřít.

[chooze:article;value:560334]

Své okolí bavil už v kočáře. Při jízdě dělal vtipné obličeje, čímž rozesmával svou maminku i sourozence, prince George (10) a princeznu Charlotte (9).​

Pochodující vojáci a přehlídka munice malého prince příliš nebavila a při Trooping the Colour několikrát zívnul. Zaujala ho ale hudba, na kterou se roztančil. Jeho starší sestra Charlotte mu podle the Sun pobaveně řekla, aby s tím přestal.

"Užívá si, že si u toho může zahopsat," citoval deník Mirror slova komentátora BBC, který okomentoval princův výstup v přímém televizním přenosu.

Budoucí král s královnou sdíleli na síti X video, jak Kate s dětmi čeká na začátek přehlídky. "Vše připraveno na průvod ke královým narozeninám!" uvedli u videa.

Princezna Kate je miláčkem Britů. V popularitě prý překonala i princeznu Dianu. Podívejte se na květnovou reportáž TV Nova:

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.