Rodina zpěvačky Victorie promluvila: Je to bolestivá ztráta

[chooze:gallery;value:36222]

Českem v pátek otřásla tragická zpráva o smrti zpěvačky a podnikatelky Victorie Blytheové, známé pod uměleckým jménem Victoria Velvet, kterou podle tureckého deníku Hürriyet zavraždil začátkem týdne její manžel David Thomas Blyth a následně spáchal sebevraždu.

Zdrcená rodina nyní vydala prostřednictvím svého zástupce Davida Němečka oficiální vyjádření. "V této těžké době bychom rádi požádali o soukromí rodiny. Ztráta blízkých je nesmírně bolestivá, přičemž celá rodina potřebuje čas na zpracování tohoto neštěstí a zjištění všech nezbytných záležitostí, které s těmito okamžiky souvisí," cituje jej deník Blesk.

[chooze:article;value:559486]

S manželem Davidem měla Victoria během svého pobytu v Česku dvě děti. Pravidelně za ním dojížděla. Na přelomu let 2019 a 2020 se ale podle Evropy2 rodina sestěhovala do Turecka. V roce 2020 se tam pak páru podle webu Super.cz narodil nejmladší syn, kterému jsou nyní čtyři roky.

Děti prý přitom v době vraždy byly ve stejném domě s rodiči. "Tři děti, z nichž nejstaršímu bylo 14 let, byly předány Victoriiným příbuzným z České republiky," píše Hürriyet.

Do věci už se vložilo i české ministerstvo zahraničí. "S rodinou jsme v kontaktu a poskytujeme jim plnou konzulární asistenci," sdělil TN.cz mluvčí ministerstva Daniel Drake s tím, že bližší informace vzhledem k citlivosti celé události nemůže sdělovat.

Zemřela česká zpěvačka Victoria Velvet. Zavraždit ji měl žárlivý manžel:

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.