Princezna Kate prolomila mlčení. Řekla, jak se cítí a co bude dál

[chooze:gallery;value:34408]

Princezna z Walesu Kate po měsících mlčení informovala o svém zdravotním stavu a plánech do budoucna. "Dělám pokroky, ale jak ví každý, kdo si prošel chemoterapií, zažívám dobré i špatné dny. V těch špatných se cítíte slabí, unavení a musíte svému tělu dopřát odpočinek. Ale v dobrých dnech, kdy se cítíte silnější, toho chcete využít," napsala na síti X.

Léčba podle princezny bude trvat ještě několik měsíců. Dodala ale, že v lepších chvílích již pracuje z domova. Potvrdila také, že se zúčastní sobotní přehlídky při příležitosti králových narozenin, o čemž se již několik dní spekulovalo

"Těším se, že se tento víkend s rodinou zúčastním královy narozeninové přehlídky a doufám, že se během léta zúčastním několika dalších veřejných akcí. Zároveň ale vím, že z toho ještě nejsem venku," napsala.

[chooze:article;value:559635]

"Učím se být trpělivá, zvláště pokud jde o věci nejisté, a brát každý den tak, jak přichází. Snažím se naslouchat svému tělu a dopřát mu tolik potřebný čas na uzdravení," svěřila se. 

Poděkovala také svým příznivcům za podporu. "Byl jsem unešena všemi těmi milými zprávami se slovy podpory a povzbuzení, které mi přišly. Pro Williama a mě to skutečně udělalo hodně a oběma nám to pomohlo překonat těžší časy," tvrdí. "Děkuji mnohokrát za vaše pochopení a vám všem, kteří se se mnou tak statečně podělili o své příběhy," napsala také.

Pravda o rakovině Kate. Přátelé popsali, co všechno se děje za zdmi paláce (5/2024):

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.