Nemoc a zrušené koncerty: Sebastian promluvil o velkých problémech

[chooze:gallery;value:35294]

​Letošní účastník reality show Survivor má za sebou náročné období. Ze soutěže odstoupil kvůli tomu, aby se rozloučil se svým otcem, který umírá na rakovinu. Následně se vrhl do práce a se svou kapelou vystoupil na mnoha akcích. Jenže náhle zpěvák onemocněl a musel několik koncertů zrušit.

Fanoušky oznámením, že se necítí dobře, vyděsil. "Lidi, přišlo mi hodně zpráv, že se o mě bojíte, tak nahrávám video, že jsem živej. Byl to náročnej měsíc, byl to náročnej víkend, ale až na červený oči a trošku vychraptělý hlas si myslím, že je to v pohodě," prozradil Sebastian v příběhu na instagramu.

[chooze:article;value:552317]

Zdá se, že toho bylo na sympatického umělce v posledních týdnech moc. "Chtěl bych se ještě dodatečně omluvit všem, kteří se na nás těšili v Plzni a kteří se na nás těšili i na akci od Loudy. Mrzelo nás to, ani nevíte jak, tak doufám, že to vyjde příště a že se uvidíme," omluvil se znovu.

Fanouškům ovšem slíbil, že jim zrušené akce vynahradí. Plánuje jim dokonce na pódiu předvést i některé triky, které se naučil v Survivoru. "A to co jsem napsal, tak platí, takže škrtadlo beru a jsem tam až do rána," slíbil hudebník, že příště to bude pořádná jízda.

[chooze:article;value:556424]

Jenže poslední dny mu zkomplikovaly navíc potíže s technikou. "Ahoj, prosím všechny, kteří se mnou v poslední době komunikovali, ať už kvůli práci nebo jiným věcem, aby mi na sebe nechali kontakt tady ve zprávách. Přišel jsem o všechny data," poprosil ještě Sebastian.

Sebastian opustil Survivor: Rozplakal celou kmenovou radu (3/2024):

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.