Rytmus chystá nadupaný koncert v O2 areně. Prozradil první hvězdné hosty

[chooze:gallery;value:36203]

Král slovenského rapu Patrik Vrbovský alias Rytmus míří do pražské O2 areny, kde poprvé vystoupí sólově. Jít má navíc o jeho zatím největší show. Velkolepý koncert King Forever se uskuteční už 14. 9. a fanoušci se kromě průřezu Rytmusovou tvorbou můžou údajně těšit i na impozantní stage. Slovenské hvězdě bude navíc sekundovat řada významných hostů.

"Všichni dobře víme, že toto bude doposud největší oslava mojí kariéry a mých hitů, a to na tak prestižním místě, jako je O2 arena. Dává tedy smysl, aby se tam objevili všichni, kteří jsou neodmyslitelnou součástí mé hudební cesty," říká ke koncertu sám Rytmus

[chooze:article;value:556858]

"Jedním z těchto lidí je i Dara Rolins, se kterou máme nesmrtelný hit Party DJ. Spojuje nás nejen tento song, ale taky dlouhá historie, a proto je mi velkou ctí, že bude součástí oslavy. Velmi se na to těším," dodává Rytmus.

Kromě Dary s ním vystoupí také ikona nové generace rapu Viktor Sheen, Rytmusův odvěký parťák a spoluzakladatel Kontrafaktu Ego nebo královna slovenského R'n'B zpěvačka Tina.

O2 arena patří společnosti PPF, která prostřednictvím skupiny CME vlastní také televizi Nova.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.