Anička Slováčová v slzách: Procházím peklem. Řekla, co je teď nejdůležitější

[chooze:gallery;value:32535]

I přes boj s rakovinou se Anička Slováčková snaží šířit dobro, naději a pomáhat ostatním. "Minulý týden jsem se zúčastnila krásné akce pořádané organizací Hlas pacientů nazvanou Den onkopacientů 2024," svěřila se na sociálních sítích zpěvačka.

Právě tam ji za její statečnost zástupci organizace ocenili. Zpěvačka se o tento krásný moment podělila a zveřejnila několik snímků, kde pláče dojetím. "A já brečící dojetím po tom, co jsem dostala krásnou cenu. Neschopná slov," napsala k fotografii.

[chooze:article;value:558643]

Rozhodla se, že i ona ocení píli všech lidí, kteří se rozhodli pomáhat ostatním. "A tak ještě jednou moc děkuju všem, kdo se na tomhle plánu podíleli. Sami jste viděli, jak moc mě to dostalo. Zpívalo se mi pak trochu těžce, ale zvládli jsme to společně," prozradila Slováčková.

Přiznala, že je důležité, aby na těžké životní etapy nebyl člověk sám a měl se o koho opřít. "Byl to pro mě krásný zážitek, moci se vidět s tolika ženami, které si prošly podobným peklíčkem, a vidět jejich sílu, úsměv, energii a optimismus. Jste všechny neskutečné. Děkuju," složila poklonu ostatním dámám bojujícím s rakovinou.

[chooze:article;value:557493]

Za celý zážitek a šanci, kterou dostala, je moc vděčná. "A díky neziskovým organizacím Bellisky a Moje plíce za to, co všechno pro ostatní děláte. Klobouk dolů," uzavřela Slováčková.

Anička Slováčková o Vánocích s přítelem. Dal jí velký slib (12/2023):

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.