Harry má obrovský strach o Archieho a Lilibet. Uvědomuje si, že je to jeho vina

[chooze:gallery;value:30714]

​Pokřivené vztahy v královské rodině prince Harryho zdrtily. Odborník na britskou královskou rodinu Tom Quinn deníku Mirror řekl, že ho rozbroje s bratrem Williamem velice zasáhly. Nejde prý přitom o to, že by Harry litoval, že on sám se se svými příbuznými nesetkává. Mrzí ho, že o rodinu přichází jeho děti. A bojí se, jaký to na ně bude mít dopad.

"Víme, že Harry není rozrušen jen kvůli tomu, že nemá vztah s Georgem, Charlotte a Louisem, ale i kvůli nedostatku vztahu jeho vlastních dětí k bratrancům a sestřenici," řekl Quinn. Harry, a dokonce i Meghan, by si prý přáli, aby se situace zlepšila.

"Byli by rádi, kdyby se bratranci a sestřenice mohli pravidelně setkávat a mít hezký vztah, až vyrostou, ale nevidí způsob, jak toho dosáhnout," dodal. Harry podle něj doufá, že by se mohli přátelit alespoň jako dospělí.

[chooze:article;value:553677]

​To je ale ještě v nedohlednu. Malá Lilibet totiž navštívila Velkou Británii jen jednou, a to při oslavách platinového jubilea královny Alžběty v červnu roku 2022. To bylo naposledy, co se do země podíval i princ Archie.

Ten přitom podle deníku Daily Record po návštěvě Anglie touží. Podle Quinna by se tam chtěl podívat hlavně proto, aby mohl navštívit svého dědečka krále Karla. "Archie miluje představu, že jeho dědeček žije na zámku," řekl.

Meghan se ale obává, že by návštěva Spojeného království mohla zvýšit Archieho rostoucí zájem o královské vztahy. Údajně by si nepřála, aby princ rodičům v budoucnu vyčítal, že jej od jeho kořenů odtrhli.  

Karel III. v květnu oslavil rok na trůně. Může to pomoct vztahu s Harrym, míní novinář:

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.