Veronika Žilková se svěřila s velkou životní změnou. Kvůli synovi se stěhuje

[chooze:gallery;value:32465]

"Stěhování, měníme si bydlení s Vincou a Beou. Třetí den se stěhuju a už mě to zmáhá," svěřila se na instagramu Žilková. Nepřesouvá se ovšem daleko, pouze se přemístí na opačnou stranu plotu svého domku. 

Ten pro ni má speciální význam. "Když jsem byla v posledním ročníku na DAMU, tak jsem si na kraji Prahy v Suchdole koupila úplně rozpadlej, plesnivej domeček, který jsme tehdy s kamarádem, hercem Michalem Peškem, podřezávali a izolovali.  Začalo to 1+1 a teď je to dvougenerační dům. Já vždycky, když jsem vydělala nějaké peníze a narodilo se mi dítě, tak jsem přistavěla pokojíček, koupelnu, zvedla nějaké patro," popsala pro TN.cz herečka.

[chooze:article;value:557033]

Přes třicet let prý žila v té původní části, rozhodla se však pro změnu. "Teď jsme se domluvili s Vincentem, protože jsem s větším počtem obyvatel bydlela v té menší části, tak jsme se rozhodli, že si to prohodíme. On půjde do té původní části domečku, který má ještě přistavěné patro, a já do té novější části, kterou kdysi stavěl Vincentův táta Marek Navrátil," vysvětlila herečka.

Ač se jedná o stejný dům, ve kterém žije spousta členů rodiny, navzájem se respektují. "Ale furt je to jeden dům, jedna zahrada, která je rozdělená plotem, protože já svým dětem přeji soukromí a ony ho přejí mně. I když se navštěvujeme, tak si voláme. Ale máme v tom plotu branku, kterou kvůli psům zamykáme," doplnila Žilková. Užívá si, že do větší části domu, kde je i bazén, za ní chodí vnoučata i zbytek rodiny.

[chooze:article;value:555758]

Se stěhováním má však herečka starostí nad hlavu. "My totiž, jak stěhujeme, tak kromě toho zároveň ještě děláme rekonstrukci. Takže se motáme mezi různými prkny, kýbly a do toho máme kufry s oblečením a běhají nám tu tři psi," vysvětlila. I tak si vše snaží s rodinou užít a po práci si dopřát i legraci.

V úterý si společně na zahradě udělali ohýnek a opékali buřty. "My tady vlastně žijeme pohromadě, ale respektujeme navzájem i své soukromí," uzavřela Žilková.

Hercem se může stát kdokoliv. Naučím to i židli, prohlásila (6/2023):

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.