Harry má v manželství s Meghan vážný problém. Prozradilo ho hned několik věcí

[chooze:gallery;value:30981]

​Květnová návštěva Nigérie byla pro Harryho a Meghan prvním oficiálním mezinárodním turné od doby, kdy se před čtyřmi lety oficiálně vzdali svých rolí v královské rodině. Podle královského experta Duncana Larcombeho ale jejich cesta jasně ukázala, že Harry hraje v jejich manželství "druhé housle", píše web OK!.

"Meghan je velmi silná osobnost, velmi zapálená a extrémně ambiciózní a pro všechny tyhle vlastnosti tak vždycky nevyhnutelně zastíní Harryho a ukradne si pro sebe pozornost," řekl. "Harry je naprosto v jejím stínu. Ale on nikdy neměl z pozornosti radost, nikdy si ji neužíval," poukázal tak na to, že Harrymu to takhle možná vyhovuje.

"Ať už je to záměr, nebo ne, Meghan přitahuje pozornost jako magnet. Mohli jsme také vidět, že za své oblečení, které v Nigérii nosila, utratila spoustu peněz, takže to asi nebude úplná náhoda, že krade pozornost. Ten výlet do Nigérie byla 'Meghanina show' a Harry stál stranou," dodal.

[chooze:article;value:556380]

Klinická psycholožka Sona Kapurová uvedla, že když jeden z manželů zastiňuje toho druhého, může to znamenat dvě věci. Pokud Harrymu vyhovuje žít v Meghanině stínu, tak to podle ní ukazuje na "velkou sebejistotu a vzájemnou podporu". Ne vždy ale tomu tak musí být.

"Když to není pod kontrolou, tak to může hromadit tlak, a to může způsobit pocity nedostatečnosti nebo zášti. Úspěch vyžaduje otevřenou komunikaci, vzájemnou podporu a také ujišťování, že oba partneři mají možnost prosazovat své zájmy a zazářit," řekla.  

Na to, že je Harry skutečně ve stínu své manželky, pak prý poukazuje i oblečení, které na sobě manželé měli na oficiálních fotografiích. Zatímco Meghan zvolila výrazné žluté šaty, Harry sáhl po černých kalhotách a béžovém saku. Podle některých navíc princ vedle své ženy vypadal ustrašeně a nervózně.

[chooze:article;value:556444]

"V Nigérii jsme Harryho chvílemi mohli vidět ustaraného, zdálo se, že občas není úplně sám sebou. Klesalo mu obočí a některé úsměvy se zdály dost nucené. To může znamenat, že se cítil znepokojený a trochu nervózní," sdělil expert na řeč těla Darren Stanton.

Jak připomíná deník Daily Mail, manželé do Nigérie přiletěli 10. května. Ačkoliv se spekulovalo o tom, zda s sebou vezmou i jejich děti, Harry s Meghan dorazili sami. Harry tam navíc odletěl rovnou z Londýna, kde se předtím zúčastnil slavnostního ceremoniálu k desátému výročí Invictus Games.

Harry svými slovy ranil nemocného krále. Vše mělo být jinak, než tvrdí princ:

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.