Žilková promluvila o vztahu s rockerem. Ke Stropnickému se nezná

"Život s rockerem je velká zábava," řekla Žilková o už dvouletém vztahu s baskytaristou kapely Argema. "Herečky taky nejsou klidné a ptám se ho, jestli to není moc a on: Málo!" popsala.

"On se mnou jezdí na představení, třeba nedávno jsme snídali s kapelou Doga a já zažívám nový svět. Jsou to máničky, 60leté. Normálně bych si jich dříve nevšimla, a dneska si s nimi dávám volské oko na pumpě. Já jedu na hraní, oni se třeba vrací z turné a je s nimi legrace," pokračovala.

[chooze:article;value:551545]

​Na další úroveň ale vztah posunout nechce. "Já už chci s někým jen chodit. Manželka už jsem byla třikrát, jednou vdova a to stačí. Je fajn mít kluka, takže já mám kluka," vysvětlila herečka.

Je to právě Josef Homoláč, který ji vrátil lásku do života, poté, co ji kvůli mladé milence opustil dnes již exmanžel Martin Stropnický. "Já toho pána neznám. Vůbec nevím o kom mluvíte," odpověděla na otázku k němu.

[chooze:article;value:550562]

V rámci veřejně známé rodiny se nicméně nejčastěji píše o nejstarší Agátě. Aktuálně se řeší soudy s otci jejích dětí. S Jakubem Prachařem má dceru Miu, s Jaromírem Soukupem dceru Rozárku. Před pár dny se navíc psalo o údajné exekuci jejího manžela Mirka Dopity.

"Naučila jsem se dětem do života nezasahovat, když se mě to dotýká, tak se postavím na jejich stranu, jen si je vyslechnu, už jim ani neradím," uvedla Žilková. Za Dopitu, který se dal s Agátou po letech znovu dohromady a se kterým má 12letého syna Kryšpína, je vděčná.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.