Král Karel III. zuří jako nikdy. Naštval ho krok Harryho a Meghan

[chooze:gallery;value:34030]

​Dokonce ani vážné nemoci krále Karla III. a princezny Kate nedokázaly spojit rozhádanou britskou královskou rodinu. Jasným důkazem byla i nedávná návštěva prince Harryho ve Velké Británii. Otec ani bratr si na Harryho nenašli ani minutu času a za celou dobu se nesetkali. Měli prý moc práce.

Z Británie Harry zamířil do Nigérie, kde se k němu přidala i manželka Meghan. Společně tam mimo jiné propagovali sportovní hry pro veterány Invictus Games, které Harry před deseti lety založil.

A právě jejich chování v Nigérii rozzuřilo krále Karla III. Byl prý "rozzlobenější, než ho kdo kdy viděl," řekl královský expert deníku The Mirror. Podle mnohých totiž pár cestu pojal jako neoficiální královské turné.

[chooze:article;value:555208]

​"William naprosto zuří a je odhodlaný najít způsob, jak tomu v budoucnu zabránit. Karel je prý naštvanější, než ho kdo kdy viděl," popsal královský autor a komentátor Tom Quinn. Nigerijci prý zacházeli s Meghan a Harrym, jako by si také mysleli, že jde o oficiální turné. "Byly tam všechny známky. Pár byl vítán tancem a recepcí, následovaly návštěvy škol a charitativních organizací," dodal expert.

Vévoda a vévodkyně ze Sussexu přitom už v roce 2020 oficiálně přestali být pracujícími členy královské rodiny a přišli také o řadu funkcí. "Zdá se, že se Harry a Meghan zbláznili. Jejich cesta do Nigérie je odvážným signálem, že se odmítají smířit s tím, že už nejsou pracujícími členy královské rodiny," uvedl Quinn.

Harry v Nigérii předvedl svůj sportovní talent:

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.