Horoskop na pátek 10. května: Váš partnerský vztah dnes narazí na mělčinu

Beran 

Nepodceňujte dnes žádné své známé, příbuzné a přátele a obohacujte se vším, co je na nich pozoruhodného, zvláštního, často dráždivého. Přinese vám to novou šanci, kterou dokážete v krátké době proměnit ve zlato, když se budete jenom trochu snažit.

Býk    

Budete nesmírně aktivní díky Marsu ve znamení Berana. A zároveň budete na své poměry nebývale asertivní. Například bez velkých potíží dostanete své výrobky na jakýkoliv trh si zamanete. Neznáte pojem konkurence. V hlavě máte vše dobře uspořádané.

Blíženci          

Bude vám připadat, že se svět točí pomaleji a bohužel ve prospěch úplně jiných typů lidí, než jste vy. Když se zamyslíte, tak zjistíte, že je to logické a občas to tak musí být. Obrňte se trpělivostí a čekejte zase na tu svou velkou příležitost.

Rak    

Charismatická osoba, která se náhle prožene vaším životem, by v něm taky mohla nadělat pořádnou paseku, pokud se nebudete držet zpátky a skočíte jí na všechno, co do vás bude hustit. V každém případě si vše pořádně ověřte nebo spláčete nad výdělkem.

VOLEJTE KARTÁŘCE JEN ZA 35 Kč/min!
Využijte jarní akci a volejte kartářkám se slevou. Práce, láska, peníze, vztahy – nic není tabu!

Lev     

Svému znamení dnes budete dělat čest. Všude vás bude plno a stanete se středem pozornosti, kdekoliv se objevíte. Nemusíte se přitom ani moc snažit. Stačí, když se dobře obléknete a nebudete šetřit úsměvy a dobrým slovem. Protějšek ale nechte doma.

Panna 

Jděte do sebe a začněte se svým blízkým pořádně věnovat. Čas běží příliš rychle, už brzo byste mohli litovat, že jste prošvihli důležité momenty v životě svých potomků nebo dalších příbuzných. Pro dnešek bude stačit, když připravíte dobrou večeři.

Váhy

Potřebujete se ujistit o tom, že váš partnerský vztah je perspektivní. To ovšem neznamená, že se od protějšku nehnete ani na krok. Sílu vaší lásky prověří spíš to, že si dáte více volnosti. Začněte se oba pravidelně věnovat svému koníčku či sportu.

Štír

Nadcházející víkend byste měli strávit nějak netradičně, což ovšem znamená, že program začnete organizovat v předstihu. Než zaplatíte zálohu za ubytování nebo dopravu, přece jen byste měli všechno konzultovat s člověkem, kterého chcete mít po boku.

MĚSÍČNÍ TAROT NA KVĚTEN!
Zajímá vás, na co se můžete v květnu těšit? Zjistěte to již nyní s vaším měsíčním tarotem!

Střelec

Váš partnerský vztah dnes narazí na mělčinu, ale nebude trvat dlouho a znovu vypluje na širé moře, které vám přinese pohodu a pořádně vášnivé radovánky. Využijte toho, že začíná víkend. Překvapte svého miláčka třeba pozváním do vinařského kraje.

Kozoroh

Vyhraďte si více času na své nejmladší příbuzné, respektive děti nebo vnoučata. Když jim budete věnovat hodinku denně, přilnou k vám a budou se snažit vyniknout ve škole či v práci, aby vám udělali radost. Je třeba vést je k perspektivním činnostem.

Vodnář          

Můžete se dnes cítit lapeni v emocích partnera, které vám nejsou vůbec příjemné a nemáte chuť je společně sdílet. Bude dobré dát najevo, co už nesnesete. Nepřetvařujte se. Jestliže vám vadí přílišný sentiment, tak ho prostě a jednoduše nesdílejte.

Ryby  

Zkuste se dnes věnovat spíš nenáročným činnostem, při kterých není nutné nadmíru zapojovat šedé buňky mozkové a přemýšlet. Vaše hlava si potřebujete odpočinout od práce, ale také od starostí všedního dne. Dobře vám udělá návštěva kina nebo koncertu.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.