Není to dobré pro rodinu. Babiš se poprvé vyjádřil k údajné známosti

Spekulace o novém vztahu předsedy hnutí ANO s jeho marketérkou se poprvé vynořily na konci dubna. Stalo se tak týden poté, co manželé Babišovi oznámili prostřednictvím instagramu, že se rozcházejí.

Moderátorka pořadu Napřímo Bára Divišová se Andreje Babiše zeptala na ženu, která měla vstoupit do jeho života. ​"Tyhle nesmysly ani nechci komentovat," odpověděl Babiš na otázku moderátorky. "Tyhle nesmysly, co se píšou, nejsou dobré ani pro mojí rodinu, ani pro rodinu té paní," doplnil. Žena, se kterou by měl mít romantický vztah, pracuje v hnutí ANO už dva roky.

[chooze:article;value:552921]

O údajném vztahu se ženou, která šéfovi ANO spravuje jeho sociální sítě, se spekulovalo i jako o možné příčině rozpadu vztahu Andreje a Moniky Babišových. Ti oznámili, že se po 30 letech vztahu rozcházejí kvůli tomu, že se jejich cesty rozešly.

Celý exkluzivní rozhovor Napřímo s Andrejem Babišem sledujte už zítra v 11:30 a 17:30 na TN Live na webu TN.cz, videoportálu Voyo a pod modrým tlačítkem na Hbb TV. A záznam najdete následně v podcastových aplikacích a na vybraných sociálních sítích.

Andrej Babiš se po 30 letech vztahu rozešel se svou ženou Monikou. Podívejte se na dubnovou reportáž TV Nova:

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.