Ivetu viděl den před smrtí. Odjela naprosto v pohodě, říká Schmiedberger

Schmiedberger byl dlouholetým dvorním fotografem, přítelem a podle svých slov producentem Bartošové. "Byla velmi krásná a bylo úplně jedno, jestli má dlouhé nebo krátké vlasy, jestli ráno vstane nebo jestli skočí do bazénu," popsal, čím ho okouzlila.

"Vytvářela okolo sebe takovou atmosféru úcty a pohody," pokračoval. "Já jsem s ní byl některé měsíce od rána do večera, prakticky každý den. Poznal jsem, že byla velmi slušná, milá a příjemná," dodal.

[chooze:article;value:551248]

​​Byl jí ale nablízku i v nejtemnější části života. Den před její sebevraždou se setkali kvůli spolupráci. "Udělali jsme fotky. Nádherné, krásné, takové optimistické. Řekl jsem: 'Dobrý, tak si zavoláme příští týden,'" popsal.

"Odjela úplně naprosto v pohodě," řekl Schmiedberger. "To bylo naposledy, kdy jsem ji viděl. Pak jsem si ráno pustil televizi a tam bylo, že opustila tenhle svět," doplnil.

[chooze:article;value:553341]

"To jsou takové neuvěřitelné zvraty, že já to dodneška nepochopil," uvedl. "Měli jsme k sobě hodně blízko a bylo to hodně let, co jsme spolu prožili a hlavně zaznamenali na fotografiích," vysvětlil.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.