Veronika ze Survivoru brečela ve studiu. Příteli vysvětlovala vztah s Bandurkem

Návrat z Ostrova do reality byl pro Veroniku rozhodně tvrdým probuzením. "Spala jsem na zemi, když jsem se vrátila. Tělo si za nějakou dobu zvykne a je to strašný šok," popsala. Přítele ale nepřekvapila jen tím, že k němu nešla do postele.

Musela taky vysvětlovat svoje vztahy s Bandurkem, se kterým si byli v soutěži blízcí. "My jsme se připravovali na to, že bude vznikat spousta drbů.  Když jsem se vrátila, tak jsme to sledovali spolu a cokoliv tam bylo, tak jsem to vysvětlovala a v tomhle nebyl vůbec problém," řekla.

[chooze:article;value:553341]

"Sedli jsme si lidsky i v tom, jak tu hru chceme hrát. Takže jsme tam prostě jeli spolu od začátku," vysvětlila, proč se sblížili. Dokonce se údajně Bandurko s jejím přítelem už potkali a rozuměli si.

A vzhledem k tomu, že s dalšími soutěžícími si tak dobře nesedla, mohla teď zpětně posoudit i to, kdo se nejvíce přetvařoval. Nefalešnější podle ní byly Nikola Kabátová a Jana Zicklerová.

[chooze:article;value:552317]

"Ony mě tam podporovaly, ale když jsem pak slyšela, jak o mně mluví v těch rozhovorech, tak to nebylo upřímný. Tam byly ty herecké výkony," uvedla. "U Piráta a Mikýře jsem věděla, kde si stojím. Chovali se ke mně normálně, ale zároveň to nebylo, že by mi mazali med kolem pusy," dodala.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.