Odvážná slova Slováčkové: Ničí ji vedlejší účinky léčby. Ať to zabere, modlí se

[chooze:gallery;value:32535]

​Každým dnem ukazuje nadaná Anička Slováčková svou statečnost a nezdolnost. Mladá zpěvačka bojuje s rakovinou a podstupuje náročnou léčbu. Zároveň se však snaží myslet na to hezké a tak pokračuje v hraní v divadle a ve tvorbě hudby. To však někdy bývá těžké. "Tak ještě štěstí, že máme ty make-upy, což? A prášky na nevolnost," napsala k fotografii z divadla.

Svým sledujícím se rozhodla nastínit, co právě prožívá. "První fotka z nedělního odpoledne z divadla, kde jsme hráli mou milovanou Kapku medu pro Verunku. Foto číslo dvě ze sobotního večera po páteční chemošce," ukázala Slováčková několik rozdílných fotografií.

[chooze:article;value:550564]

Doufá, že léčba i přes všechny vedlejší účinky a těžkosti zabere a vše dopadne dobře. "Takovej menší reality check a jedeme dál. Je to všechno jedno. Kašlat na kruhy, kila, vlasy, všechno. Hlavně, ať to zabere a jde ta ***** už do ******," svěřila se dcera Dády Patrasové.

I své sledující se rozhodla namotivovat, aby na svět nahlíželi pozitivně, protože čas se nevrátí. "A vám všem přeju krásný týden. Nenechte se rozhodit číčovinama a užijte si celý tenhle týden, jakoby se neměl nikdy opakovat. Protože on se opakovat už nikdy nebude," dodala.

Anička Slováčková oslaví Vánoce se svým přítelem. Dal jí velký slib (12/2023):

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.