Kontrola obchodů v Kolíně. Štáb našel rozbitá vejce i špinavé záchody

Štáb TV Nova zamířil na kontrolu prodejen s potravinami do Kolína. A hned první supermarket je Lidl. Uklízí se tam vážně důkladně. Ale jak štáb zjistil, platí to jen pro hlavní trasu. Opodál už to tak slavné nebylo. Ovoce bylo skvělé, až na drobnosti. Zato vejce se tvářila jako zelenina a plíseň na nich už vypadala jako mech.

U Kauflandu na parkovišti nebylo jediné volné místo. Hodně lidí stálo i v silnici, jen aby si nakoupili. A v tom obrovském množství potravin přitom bylo jen jediné nahnilé jablko. Na výběr stovky vajec a nikde nebyl problém. Jenže zákazník musí občas i na toalety a tohle byla pořádná facka přes oči. Žaludek se štábu zvedal ve všech kabinkách.

[chooze:article;value:547326]

Štáb nevynechal ani Penny Market. Zelenina i ovoce tam jsou na špičkové úrovni, jen vejce byla asi na boxu. Penny si připsal rekord dne v podobě sedmi špatných balení s prasklými vejci.

Poslední kolínské zastavení bylo v Tescu. Našlo se tam pečivo na zemi, ale s přimhouřením očí to nevadí. Dalo by se totiž jíst i z podlahy. Ani pod mikroskopem nebylo možné odhalit závadu na ovoci či zelenině. Jako jedna vlaštovka nedělá jaro, nemůže ani jedno rozbité vejce zkazit celkový dojem z obchodu. A ani toalety celkový dojem nezkazily.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.