Ani smrt ji neobměkčila. Na emotivním pohřbu Dušana Grúně chyběla důležitá osoba

[chooze:gallery;value:35688]

V pondělí zemřel ve věku 81 let slovenský zpěvák Dušan Grúň. Poslední dny ležel v bratislavské nemocnici kvůli závažnému zápalu plic. V sobotu se ještě stihl na facebooku rozloučit s fanoušky, o čemž jsme psali v tomto článku

Nyní proběhl pohřeb, který nejhůře nesla vdova Majka (76). "Nejlepší, nejlepší manželi, půjdu za tebou. Zavolej si mě co nejdříve k sobě, co já tady budu bez tebe dělat?" zvolala nad hrobem dle deníku Nový Čas.

Na Martinský hřbitov v Bratislavě dorazili i zpěvačky Gizka Oňová (74), Marcela Laiferová (78), Jadranka (56) či bývalý hokejista Jozef Golonka (86) s manželkou. Kdo naopak chyběl, byla zpěvákova dcera Renata (59).

[chooze:article;value:552619]

Ta se se svým slavným tatínkem viděla naposledy v roce 1985. Důvodem napjatých vztahů v rodině byla podle Renaty zpěvákova manželka Marie, kterou přitom kdysi označovala jako druhou mámu. "Když mě Majka přestala mít ráda, i táta se změnil," vyjádřila se Renata pro Nový Čas už v roce 2017.

Zpěváka tenkrát její vyjádření naštvalo a ohradil se proti němu. "Je to urážka mé manželky. Majka měla Renatu ráda, vždy jí pomáhala, i když byla Renata v nemocnici," prohlásil tehdy. Ani po letech se zřejmě nic nezměnilo. 

Režisér Svoboda zavzpomínal na zpěváka Dušana Grúně:

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.