Krutá přezdívka pro Meghan. Královská rodina od začátku věděla, co je zač

[chooze:gallery;value:33230]

​Zesnulý princ Philip měl zřejmě velmi dobrý čich na lidi. Už od začátku vztahu prince Harryho s Meghan Markleovou tušil, že tato žena do královské rodiny přinese problémy. Vymyslel pro ni proto poměrně trefnou, ale i drsnou přezdívku, uvedl deník The Mirror

Zesnulý vévoda z Edinburghu, který zemřel v roce 2021, totiž viděl řadu podobností mezi Meghan a nechvalně proslulou Wallis Simpsonovou. Ta se proslavila sňatkem s králem Eduardem VIII., který kvůli ní dokonce v roce 1936 abdikoval.

Simpsonová byla stejně jako Meghan ze Spojených států amerických a měla za sebou už jeden rozvod. Princ Philip proto Meghan začal říkat DoW, což je zkratka pro Duchess of Windsor (vévodkyně z Windsoru). Právě to byl titul Wallis Simpsonové. 

[chooze:article;value:550248]

​"Myslím, že princ Philip se v lidech vyznal a snažil se v nich vidět to dobré. Nemohly mu ale uniknout podobnosti mezi Meghan a Harrym a Edwardem a paní Simpsonovou," popsala královská expertka Ingrid Sewardová pro web GB News.

Podle expertky byl Philip jedním z mála, kdo nepodlehl šarmu Meghan. Zatímco princ tušil, že s ní budou problémy, tak zesnulá královna Alžběta II. vkládala do vévodkyně "velké naděje".

Meghan a Harry nakonec v roce 2020 opustili královskou rodinu a zařídili si nový život v Kalifornii, kde vychovávají své dvě děti Archieho a Lilibet. Harry by se měl vrátit do Spojeného království příští měsíc u příležitosti her Invictus. Meghan ale nejspíš zůstane za oceánem kvůli obavám o bezpečnost a snaze vyhnout se jakémukoli "dramatu".

Meghan stále ráda provokuje. Nedávno spustila nový projekt, který přitom konkuruje králi:

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.