Habera sdílel soukromou fotku z dětství. Kdo z vás tohle vymyslel, ptá se rodičů

[chooze:gallery;value:30226]

​Zpěvák Paľo Habera překvapil své příznivce svým snímkem v kostýmu Karkulky. Ten vyvolal různé reakce, zatímco se nad malým umělcem někteří lidé rozplývali, jiní se mu pořádně vysmáli. I sám Habera si do fotky trošku rýpnul.

Přiznal, že nechápe, co jeho rodiče popadlo, že ho do takového kostýmu kdysi navlékli. "Nějaké otázky? Já bych jich možná i pár měl. Tak teda, kdo z našich tohle vymyslel a proč mi dali do toho košíku brambory?" připsal Habera na instagramu k vtipné fotografii.

[chooze:article;value:487881]

Nejvíce ho však zarazily jeho odstávající uši. "A přece to pravé ucho není moje," dodal zpěvák. Pod fotkou se rychle nahromadily stovky reakcí. "Já se musím nejdříve vysmát, abych mohla psát. Tohle je nej foto. To si zaslouží opravdovou cenu," napsala jedna z fanynek.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Pavol Habera (@pavolhabera)

"Jé, to je rozkošný, Palko. Myslím, že toto zvrácené potěšení ztrapňovat svoje děti se předává z generace na generaci," reagovala další sledující. Podle některých byl Habera nerozeznatelný od malé holčičky. "Uvěřila bych, že je to skutečné děvčátko," dodala další z žen.

Pavol Habera oslavil v dubnu roku 2022 60. narozeniny. Takhle vzpomínal na mládí:

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.