Další rána pro prince Harryho. Meghan mu řekla ne a nikdo s ní nehne

[chooze:gallery;value:33230]

Princ Harry se má v květnu znovu objevit v Londýně, tentokrát u příležitosti desátého výročí Invictus Games. Zatímco Haryho účast již byla oficiálně potvrzena, u Meghan se na potvrzení účasti stále čeká. Podle původních plánů měli ale oba manželé do Británie přiletět 7. května, tedy den po narozeninách svého syna Archieho, píše web Express.

"Harry a Meghan plánují narozeninovou oslav pro Archieho doma v Montecito 6. května a následující den odletí soukromým letadlem do Británie," prozradil zdroj z okolí páru. Aby s sebou do Anglie přivezli i své děti, téměř pětiletého Archieho a dvouletou Lilibet, si měla přát i samotná princezna Kate.  

Podle deníku Mirror si ale Meghan sovu blížící se návštěvu Británie rozmyslela. A to údajně kvůli tomu, že jejich plány unikly na veřejnost, a ona se tak nyní bojí o bezpečnost svých dětí. "Došlo to do toho bodu, že Meghan nechce do Spojeného království přijet s dětmi. Prostě se necítí bezpečně. Teď se řeší to, jestli tam bude mít rodina posílenou ochranku, nebo jestli Harry pojede sám," měl prozradit zdroj deníku.

[chooze:article;value:550035]

Harryho ale prý případná změna plánů ani trochu netěší. Princ se totiž poté, co jeho otec i švagrová oznámili, že bojují s rakovinou, údajně cítí s Británií spojen více než kdy jindy. Přál by si tak prý, aby ho manželka v této nelehké době podporovala. Meghan měl tak dokonce požádat, aby své rozhodnutí přehodnotila.

Květnová návštěva Británie mohla být totiž první příležitostí k tomu, aby se Archie a Lilibet osobně setkali s Harryho rodinou. "Měli v plánu se zúčastnit výročního ceremoniálu a poté strávit v Británii ještě několik dní, aby se děti potkaly s Harryho rodinou," dodal zdroj. Manželé se totiž z Británie odstěhovali, když byl Archiemu jen pár měsíců a Lilibet se narodila ve Spojených státech.

Princ Harry je prý navíc v poslední době rozpolcený i kvůli napjatému vztahu mezi Meghan a Kate. Rád by prý totiž podporoval jak svou manželku, tak i svou švagrovou. "Harry by během návštěvy Británie rád navštívil jak krále, tak i Kate, ale ví, že přemluvit Meghan, aby se k němu přidala, nebude lehké. Prožila si toho hodně. Ale to i jeho otec a švagrová," pokračoval zdroj.

"Chce tu být pro svou rodinu, ale zároveň musí najít správný balanc mezi podporou své ženy a podporou švagrové," uzavřel. Harry má mít navíc podle informací deníku o princeznu Kate, která oznámila, že se léčí s rakovinou, velký strach a údajně ji měl i osobně kontaktovat.

Reakce Harryho a Meghan naštvala fanoušky. Tohle si Kate nezaslouží:

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.