Tragický osud 2letého Emilka. Zveřejnili děsivou teorii, co se mu nejspíš stalo

[chooze:gallery;value:32376]

Na konci března Francií obletěla smutná zpráva. Náhodná kolemjdoucí našla tělíčko, respektive kosti, dvouletého ​Émila, který zmizel beze stopy v červenci loňského roku. 

Dvouletý Émile byl u babičky a dědečka ve vesnici Le Haut Vernet ve francouzských Alpách na prázdninách. V sobotu 8. července ale z jejich domu beze stopy zmizel. Prarodiče okamžitě zalarmovali policii a ta rozjela rozsáhlé pátrání.

Co přesně se chlapečkovi stalo, zatím policie nezveřejnila. Obyvatelé oblasti mají ale děsivou teorii. "Ten malý musel být obětí zvířete. A jako viníka vidím jen vlka," řekl obyvatel vesnice dle webu OE24. "Vlci se obvykle lidí bojí, ale takto malé dítě mohl viděl jako další kořist," dodal.

[chooze:article;value:542100]

​Také starosta malé obce považuje tuto teorii za věrohodnou. "Je tady pár vlků, zvláště v létě mezi stády ovcí. Vlk může popadnout dítě u vesnické studny a běžet půl hodiny bez zastavení a bez prolití krve," popsal.

O kousancích mluvil i žalobce Jean-Luc Blachon. Na lebce malého Émila byla prý identifikována kousnutí. "Pravděpodobně je způsobila zvířata," uvedl pro deník Le Parisien. Není ale jasné, zda ho zvířata nepokousala až po jeho smrti. 

Podívejte se, jak probíhalo pátrání (7/2023): 

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.