Srdcervoucí vzpomínka Žilkové: Pláče nad smrtí manžela a otce svých dětí

[chooze:gallery;value:32465]

Životem herečku Veroniku Žilkovou provázelo hned několik partnerů. Vdaná byla za tři muže, kteří jí dali pět dětí. Mezi nimi byl i stavební inženýr Marek Navrátil, se kterým má syny Vincenta a Cyrila. 

Ačkoliv manželství s Navrátilem nevyšlo, herečka na něj s láskou vzpomíná. Je na to ale sama. Před několika lety totiž její bývalý manžel nečekaně zemřel na mozkovou příhodu. 

V instagramovém příběhu Žilková zveřejnila video staré více než dvě desítky let. Na něm si s Navrátilem užívají rodinné chvilky. "Vzpomínka na tátu mých dětí, Marka Navrátila, dnes by měl narozeniny. Malý kovboj je Vinca," svěřila se.

[chooze:article;value:546102]

Podělila se i o několik snímků z jejich tehdejší rodinné dovolené. "Našla jsem starý časopis a v něm poklad! Synové Cyril, Honza a Vincent! Moje lásky! Díky kluci, že vás mám," napsala herečka k fotografii, kde před karavanem stojí se svými milovanými dětmi.

"Fotka je 20 let stará," dodala ke vzpomínkám Žilková. Ukázala, že na šťastné chvíle s Navrátilem stále myslí.

Kromě dvou synů společně vychovávali i dceru Agátu z hereččina předchozího manželství s Jiřím Hanychem a osvojili si dvě děti z dětského domova, Honzu a Markétu. Po rozvodu s Navrátilem se Žilková vdala za kolegu z branže a bývalého ministra obrany Martina Stropnického (ANO), se kterým se však nedávno rozvedla.

Hercem se může stát kdokoliv. Naučím to i židli, chlubí se Žilková (6/2023):

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.