Náhlá smrt talentované zpěvačky. Bylo jí teprve 30 let

O úmrtí zpěvačky informovala agentura XANADU Entertainment, která ji zastupovala. "Musíme se s vámi podělit o smutné a srdcervoucí zprávy. Park Bo Ram pozdě v noci 11. dubna náhle zemřela. Všichni umělci a vedoucí pracovníci XANADU Entertainment hluboce truchlí," citoval portál Variety prohlášení agentury.

Park Bo Ram byla hvězdou jihokorejského popu, takzvaného k-popu. Jen několik dnů před svou smrtí vydala novou písničku s názvem I Miss You. Údajně dokonce připravovala celé album.

[chooze:article;value:544068]

Smrt talentované zpěvačky vyšetřuje policie. Podle ní byla se dvěma dalšími ženami ve čtvrtek v domě své kamarádky v Soulu. Tam se měly všechny skvěle bavit a popíjet alkohol, píše list The Korea Herald.

Ze zprávy vyšetřovatelů vyplývá, že Park Bo Ram měla krátce před desátou hodinou večer odejít na toaletu. Dlouho se však nevracela, proto se po ní šly přítelkyně podívat. Našly ji v bezvědomí zhroucenou nad umyvadlem.

Ještě během čekání na záchranáře se ženy pokusily o resuscitaci, uvedl portál People. Jejich pokusy ale byly marné. Poté, co ji zdravotníci převezli do nemocnice, lékař prohlásil zpěvačku asi 17 minut po 23. hodině za mrtvou. Přesnou příčinu úmrtí má odhalit pitva. Hovoří se o zástavě srdce.

Zpěvačka Park Bo Ram:

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.