Zemřel uznávaný ekonom a oblíbený pedagog. Bylo mu 51 let

"S hlubokým zármutkem oznamujeme široké akademické obci, zaměstnancům, studentům, partnerům a přátelům Vysoké školy ekonomie a managementu v Bratislavě, že 10. dubna 2024 nás ve věku 51 let navždy opustil Mgr. Jozef Kirchmayer, Ph.D., prorektor pro pedagogickou činnost a celoživotní vzdělávání," oznámilo vedení vysoké školy.

Úmrtí velmi zasáhlo jeho kolegy a také současné i bývalé studenty. Ti na sociálních sítích vyjadřují smutek a s obdivem i láskou na Jozefa Kirchmayera vzpomínají. "Odešel velmi vzácný člověk. Dejte na nás tam nahoře pozor, pane prorektore," poslal vzkaz do nebe Mates.

[chooze:article;value:550519]

"Pana Kirchmayera jsem měla možnost poznat jako studentka denního studia, jedna z prvních absolventů této vysoké školy. Díky za jeho rady a naše nekonečné rozhovory. Byl vždy trpělivý a ochotný každému pomoci. Ano, takového si ho budu navždy pamatovat," napsala jeho bývalá studentka.

"Byl to anděl v lidské podobě, děkujeme za všechno, pane profesore," vyjádřila na sociální síti další. "Nepotkala jsem úžasnějšího člověka a profesora, než byl on. Vaše rady nám budou neskutečně chybět," stojí v dalších komentářích.

Ve věku 64 let zemřela herečka Robyn Bernardová. Zazářila v seriálu General Hospital:

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.