Další rána pro Kate. Harry jí odmítá splnit velké přání, může za to Meghan

[chooze:gallery;value:32730]

​Vztah princů Williama a Harryho je už několik let na bodu mrazu. V poslední době se ale zdálo, že by se mohlo blýskat na lepší časy, a to poté, co měla nemocná Kate pozvat Harryho do Británie. Přála si ale, aby s sebou přivezl i jeho děti – čtyřletého Archieho a dvouletou Lilibet.

Navzdory tomu, že Harry a Kate mívali hezký a blízký vztah, její přání zřejmě se nesplní. Deníku The Sun to měl sdělit expert na britskou královskou rodinu Richard Fitzwilliams, podle kterého je "extrémně nepravděpodobné", že by Harry přivedl své děti do Spojeného království. A to kvůli Meghan.

[chooze:article;value:549553]

​"Meghan má hlavní slovo," řekl. "Pokud Meghan nebude chtít přijet, nikdy by ji k tomu nedonutil. Je krajně nepravděpodobné, že by Harry přijel s dětmi bez Meghan," dodal. Jenže právě manželka prince Harryho už prý se Spojeným královstvím skoncovala.

Do Anglie se tak podle královského odborníka Charlese Rae, kterého citoval deník Mirror, nevrátí zřejmě ani v květnu, kdy se má Harry objevit v Londýně u příležitosti desátého výročí Invictus Games, které založil. Navzdory tomu, že její účast má být stále potvrzena, podle experta "už nikdy nevkročí do Spojeného království".

"Meghan je v Británii velmi nepopulární. Ví, že jakékoliv vystoupení, které by udělala, by se dostalo do titulků, které by nemusely být zrovna příznivé," dodává expert. Pokud by se tedy Harry vydal do Anglie sám, stalo by se tak poprvé, co princezna Kate oznámila, že má rakovinu.

Nemocný král Karel se nečekaně zdravil s lidmi. Kate na veřejnosti nějakou dobu nebude, říká redaktor:

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.