Soukromé video zesnulé Denisy z MasterChefa: Život si užívala naplno

[chooze:gallery;value:35346]

​Smutný odchod Denisy byl pro její kamarádku velmi bolestivý. "Sbohem, krásko naše, bez tebe už nebudeme kompletní jako dřív. Mám vztek, že jsi nás opustila a my nemohly více pomoci, ale na druhou stranu vím, že jsi bojovala a užila sis každý den, co šel, naplno a bez obav. Navždy budeš svou silou a odhodláním nejen mou inspirací," vzkázala na sociálních sítích Limberská.

S Denisou byly přítelkyně skoro dvě dekády. "Naše přátelství začalo, když jsi mě na Miss Brno před 20 lety porazila. První jsem byla možná trochu naštvaná, ale pak jsi mi to všechno vynahradila. Pak jsme zjistily, že na kráse nezáleží, a začaly si užívat, že se máme. S tebou nikdy nebyla chvilka bez smíchu," zavzpomínala Limberská na Denisu.

[chooze:article;value:549293]

Za ta léta, co se znaly, se obě staly maminkami. Denisu zažila i jako rozvernou dívku, která si užívala večírky a chvilky s kamarádkami. O to se podělila i v dojemném videu. "Navždy budeš v našich srdcích. Byla jsi prostě 'simply the best' jako tvá nejoblíbenější píseň. Tolik vzpomínek, že minuta a půl je sakra málo," popsala Limberská.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Lenka Limberská (@lenula8)

Svou kamarádku obdivuje hlavně za sílu, kterou během léčby rakoviny projevila. "I přesto, jak dlouho jsi byla nemocná, bojovala jsi do posledního dne, co to šlo. Jen se nedokážu smířit, že už jsi pryč napořád. Nenacházím slova, cítím pouze strašnou prázdnotu a bolest. Byla jsi výjimečná, Denisko, navždy budeš v mém srdci," rozloučila se.

Denisa z MasterChefa měla velkou chuť žít. Připomeňte si její okamžiky v soutěži (4/2024):

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.