Princezna Kate má velké přání. Zásadní roli v něm hraje princ Harry a jeho děti

Princezna Kate už několik týdnů bojuje s rakovinou a má jedno velké přání, které by jí prý v tomto náročném období velmi potěšilo. Údajně si přeje, aby se do Spojeného království vrátil princ Harry společně s manželkou a jejich dětmi Archiem a Lilibet.

"Princ a princezna z Walesu požádali Harryho a Meghan, aby přivedli své děti na návštěvu Spojeného království," řekl deníku Mirror Tom Quinn, který je expertem na britskou královskou rodinu. Naléhavé přání se ale zřejmě nesetká s pochopením.

[chooze:article;value:548999]

​"Meghan zřejmě nemá zájem o návštěvu Británie, protože tam není populární. Harry také ne, ale pro něj je to jiné," řekl deníku The Sun odborník na britskou monarchii Richard Fitzwilliams. Podle něj by Meghan mohla jako výmluvu použít i to, že rodina nebude ve Spojeném království v bezpečí.

"Myslím, že bezpečnost by mohla použít jako výmluvu, proč nepřijet," řekl. "Pokud přijedou, budou tu mít obrovské množství nepříznivé publicity, kvůli tomu, jak se chovali poslední čtyři roky," dodal.

Dost možná se tak Harry vrátí do Británie sám. Návštěva má být naplánována už na květen, kdy startují sportovní hry Invictus Games, které Harry před 10 lety založil. Zda se ale během návratu do vlasti shledá i s rodinou, se zatím neví.

​Reakce Harryho a Meghan na oznámení, že má Kate rakovinu, naštvala fanoušky. Tohle si princezna nezaslouží:

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.