Horoskop na neděli 31. března: Hvězdy předvídají den jako z pohádky

Beran 

Slunce ve vašem znamení vám dává schopnost skloubit volnočasové aktivity ke spokojenosti všech členů rodiny. Možná byste si mohli vytvořit i novou nedělní rodinnou tradici. A jak jste na tom se zkrášlováním svého hnízdečka? Připraveni na Velikonoce?

Býk    

Velikonoční neděle jako z pohádky. Delší lenošení v posteli a rodinný oběd vás skvěle nastartují pro aktivní odpoledne v souladu s koníčky vašich blízkých. Neodpírejte si poznat něco nového. Užijte si s rodinou nový druh sportu, umění nebo kolektivní zábavy.

Blíženci          

Velikonoční neděle je opravdovým vrcholem týdne. Často na to zapomínáme. Nemusíte rovnou spěchat na ranní mši, abyste zažili slavnostní nedělní atmosféru. Stačí si ráno přispat, dát si rodinný oběd, vyvarovat se všech prací a nejezdit po nákupech.

Rak    

Velikonoce vám dávají pocit sounáležitosti, což je pro pro vás tentokrát novinka. Nebojte se, s novým pocitem se sžijete lépe, než by se vám zdálo. Vaší blízcí vám nezapomenou poděkovat a vaše rodinné vztahy se významně zlepší.

TÝDENNÍ ČÍNSKÉ HOROSKOPY!
Jste Buvol, Pes, nebo Krysa? Přečtěte si, co vám přináší východní astrologie tento týden!

Lev     

Lví neděle za to většinou stojí! Dnes ale záleží na vaší momentální náladě. Nikdo vás k ničemu nepřesvědčí, všechno si budete chtít dělat po svém. Proč ne? Jste Lvi, páni tvorstva! Ale svým blízkým vysvětlete, proč potřebujete mít jeden den pro sebe.

Panna 

Neděle je dnem, kdy byste si neměli s ničím dělat násilí. Nesledujte termíny, nehoňte se, nesnažte se všem vyhovět. Dnes byste si měli odpočinout a na tom záleží nejvíc. Všechnu svou vitalitu můžete vrhnout do svých koníčků nebo aktivního odpočinku.

Váhy

Neděle pro vás obvykle nemívá posvátnost, jakou by si zasloužila. Může za to hlavně zvyk odkládat na neděli práce, které se nestihly v týdnu. Zamyslete se nad tím, jak vrátit dnešku slavnostní atmosféru. Každý týden si zaslouží slavnostní zakončení, hlavně to velikonoční.

Štír

Milujete rodinné neděle, milí Štíři, ale nemusíte celý den trávit jen ve svém hnízdečku. Oběd v restauraci, odpolední procházka, návštěva kina nebo společná práce na zahrádce vám dá možná ještě silnější pocit domova než ony pověstné čtyři stěny.

ZENOVÁ ZAHRÁDKA! Originální dárek!

Střelec

Někdy máte rádi nedělní lenošení, ale dnes tomu tak není. Energie vás neopouští a jste jako neřízená střela. Svými nápady zásobujete své blízké s takovou intenzitou, že se z toho cítí unavení. Mějte pro ně pochopení, oni prostě odpočívat potřebují, i když jsou Velikonoce.

Kozoroh

Dnes byste měli více odpočívat, milí Kozorozi. Potřebujete obnovit energii, hlavně na zítřejší Velikonoční pondělí, proto se nepouštějte do žádných náročných úkolů. V klidu a pohodě dodělejte, co máte rozděláno, a pak už jen odpočívejte a nestyďte se lenošit.

Vodnář          

Nedělní lenošení vás dnes neláká? Ani Bůh v neděli nepracoval, tak to mějte občas na mysli. Vaše tělo není stroj, potřebuje relaxovat. Výbornou relaxací je pro vás cestování. Stačí i výlet do přírody nedaleko vašeho domova a najednou pookřejete.

Ryby  

Uděláte si krásnou velikonoční neděli se svými nejbližšími. Vycházíte spolu skvěle a vaše společné chvíle u rodinného krbu nabývají na poetičnosti. Ať posloucháte hudbu, zaobíráte se četbou nebo jinou příjemnou zábavou, spojuje vás láska a vědomí soudružnosti.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.