Smrt seniora v Klatovech. Doma ho měli ubodat

"Od večerních hodin se zabýváme násilným trestným činem, ke kterému došlo v Klatovech," informovala o případu policie na sociální síti X. Podle informací webu Krimi Plzeň se mělo jednat o vraždu asi sedmdesátiletého muže, který měl být pobodán a následně usmrcen v místě jeho bydliště v Masarykově ulici. 

Na místě zasahovala také záchranná a letecká záchranná služba. U vážně zraněného muže záchranáři prováděli 20minutovou resuscitaci. "U muže trvala resuscitace dvě desítky minut. Utrpěl velmi vážná zranění," řekla TN.cz mluvčí záchranářů Mária Svobodová.

Resuscitace však byla neúspěšná a lékař konstatoval smrt. "Po těch 20 minutách byla kardiopulmonální resuscitace ukončena pro jeho velmi závažný stav. Lékař konstatoval úmrtí na místě," dodala mluvčí.

[chooze:article;value:546829]

Policisté následně zadrželi dvě podezřelé osoby. "Během chvíle se nám podařilo zadržet dvě podezřelé osoby, se kterými již provádí kriminalisté procesní úkony," informovala policie.

Případem se nyní zabývají krajští kriminalisté. Podrobnosti k případu zatím policie odmítá poskytnout. "Víc vám k tomu nepovím. V tuhle chvíli určitě ne," uzavřela mluvčí plzeňské policie Iva Vršecká.

Policista brutálně zaklekl dívku. Naprosto neakceptovatelné, reaguje policie:

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.