Vytvořili panenku královny Camilly. Je naprosto bizarní, smějí se lidé

[chooze:gallery;value:35136]

​Královna Camilla má svou vlastní panenku barbie. Tu podle deníku People dostala jako uznání za její celoživotní práci od nadace Women of the World zabývající se problémy, které trápí ženy po celém světě. Jenže podobizna se tak trochu míjí s realitou.

Na to, že panenka se královně příliš nepodobá, upozornila i sama Camilla. "Ubrali jste mi tak 50 let!" zavtipkovala. "Všichni bychom měli mít svou barbie," dodala s humorem. "Moc, opravdu moc děkuji. Je to skvělé," řekla.

[chooze:article;value:544481]

​Navzdory výrazně mladšímu vzhledu, na který královna upozornila, si je ale panenka se svou reálnou předlohou v lecčem podobá. Jak upozornil web Sky News, výrobci se trefili například do účesu a neopomněli ani módní vkus. Panenka má na sobě stejné oblečení jako Camilla v den, kdy ji dostala, a to modré šaty a černý krátký plášť. Podobají se i šperky.

Podobizna ale pobavila i uživatele sociální sítě X, kde se shromáždila řada komentářů. "To je tak špatné!" napsala jedna z uživatelek. "Je to šílené," smála se další. Mnoho z nich ale ocenilo i královnin vtip. "Miluju její smysl pro humor," napsal zase jiná z uživatelek. 

Královská rodina není jen Karel III. a Camilla. Britové se více bojí o zdraví Kate, tvrdí historik:

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.