Konec Ornelly v Survivoru: Prozradila detaily, které v televizi neuvidíte

[chooze:gallery;value:35123]

​Ornellu Koktovou zná snad každý Čech. Posledních 12 let bylo její jméno neustále omíláno v médiích. A jak sama říká, je známá především díky své lásce k podnikateli Josefu Koktovi, se kterým má tři děti. Na začátku roku všechny zaskočila tím, že se rozhodla zúčastnit drsné show Survivor.

"V televizi ty soutěže vypadají malé, ale v reálu jsou čtyřikrát větší. Takže když jsme lezli na tu pyramidu, tak to bylo tak vysoké, že to byl pro mě největší šok. A co je přes televizi úplně nepřenosná záležitost je, že se to točí v pravé poledne, což je i vidět na tom, že to nehází žádný stín. Na tom slunci je třeba 40 až 45 stupňů," popsala zkušenost Ornella.

[chooze:article;value:544907]

​Reakce Ornelliny rodiny na její rozhodnutí účastnit se Survivoru byly různé. Především její manžel Josef bavil svými komentáři celý internet. "Pepa se mi zprvu vysmál a prohlašoval i veřejně, že tam nevydržím ani dva dny. On si na nic nehraje a nepoužívá smajlíky, takže ty jeho reakce zněly drsněji. Doma si ze mě dělal srandu, protože já mám ráda jídlo a jsem takovej mlsnej jazýček a gurmán, takže mi říkal, že budu mít trochu rejže a že to nepřežiju," dodala se smíchem

Součástí soutěže je i sáhnout si na úplné dno. A Ornella moc dobře ví, co to znamená. "Podlamovaly se mi nohy, skončila jsem v nemocnici a tam jsem dostala drijáky, dvoje antibiotika a prostě s těma nemůžu soutěžit v takhle těžkých disciplínách v takovém vedru," vysvětlila Ornella.

[chooze:article;value:543778]

​Jako by příroda věděla, že má soutěžícím co nejvíce zavařit, a tak jim přihrála na ostrov hurikán. To ale v Survivoru neznamená pauzu, jede se dál. "Měli jsme dvě minuty na to sbalit si všechno, ani jsme nevěděli, že je nějaký hurikán. Pak jsme skončili ve vnitrozemí v džungli, tam bylo o to víc havěti, škorpionů, tarantulí a ještěrek. Za mě to bylo možná ještě drsnější," zmínila.

Ornella přirovnává Survivor k Alcatrazu a sebe ke zbídačené šelmě. Ale kdyby věděla, co ví teď, do Survivoru by šla klidně znovu. "Kdybych tohle všechno, co vím teď, věděla a šla bych tam znovu, tak bych tam určitě prosadila jiná rozhodnutí," podotkla.

Ornella také dostala otázku, jestli její mediálně známá matka Monika Štiková věděla o její účasti v soutěži. Ta prý ale pro ni už neexistuje. "Já jsem ji šest let neviděla, tam ty vztahy jsou na bodu mrazu. Pak jsem viděla, jak prohlašovala hlášky, že Survivor je pro zoufalce a že je to debilní pořad. Takže nebavím se s ní a nechci jí dávat mediální prostor, protože mi přijde, že to je typ člověka, který šíří negativitu a je to zbytečný," uzavřela.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.