Šílenství ve Výměně: Děti vrtaly do zdi. Nechci o ně přijít, bojí se Martina

[chooze:gallery;value:35118]

​Středeční Výměna manželek byla na jedné straně u Martiny a Milana z Nového Dvoru a na druhé u Martiny a Vaška ze Znojma. "Byl to jeden z nejhorších zážitků v mém životě," svěřila se Martina ze Znojma. 

Ta během Výměny nezvládala v náhradní rodině čtyři děti, které například samovolně začaly vrtat do zdi. "Mně je těch dětí líto, jsou zanedbané, chovají se jako zvířátka, nemají žádnou výchovu a všem to je jedno. Nešla jsem s nimi ven, protože neměly boty, ani bundy. Bylo to hodně nepříjemné, mám pocit, že někteří si dělají děti kvůli sociálním dávkám," řekla po Výměně.

[chooze:article;value:545057]

​Podle jejích informací se v druhé rodině u Martiny a Milana nic nezměnilo. "Všechno je stejně šílené. Je to začarovaný kruh, ona z toho sama ven nevyjde, nemá na to sílu, ani kapacitu, třeba inteligenčně. Tím nemyslím, že je hloupá. Já si vyloženě myslím, že by potřebovala odbornou pomoc," říká Martina ze Znojma s tím, že u ní doma se také nic nezměnilo, ale je za to ráda.

Martina z Nového Dvoru na Výměnu vzpomíná naopak dobře. "Sice jsem to nevydržela, ale bylo to tam dobré. Milan už přestal hrát automaty. Dala jsem mu na výběr, ať si vybere automaty, nebo rodinu. Tak řekl, že má radši nás, než nějaké automaty. Prý se bojí, že o nás přijde. Tak jsem mu řekla, ať začne respektovat, co chci já. A já nechci o děti přijít," obává se. 

[chooze:article;value:543995]

​O tom, že má doma šváby prý nevěděla. Výchova dětí se ale zřejmě moc nezměnila. "Že to jsou hyperaktivní děti, tak to nikdo neovlivní. Ale ty se taky trochu zklidnily. Když jsme přijeli domů, tak jsem nemohla několik dní spát. Během Výměny mě jedna kameramanka naučila se smát," popsala.

Mezi osmi očima chtěl Milan vztah ukončit. "Mně ho přišlo líto, že kdybych ho nechala, tak nemá, kam jít. A je to také otec dětí," uzavřela Martina z Nového Dvora.

Martinu a Vaška čeká svatba. Podívejte se na rozhovor s nimi:

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.