Nikdo nevěří, že je Kate v pořádku. Novou fotku považují za podvrh

Ještě před pár dny paparazzi vyfotili princeznu Kate v autě a její vzezření nepůsobilo, že je zcela fit. První oficiální snímek zveřejněný od její nespecifikované operace břicha však působí naprosto opačným dojmem, princezna se usmívá společně se svými dětmi.

Média však upozorňují na některé detaily, podle kterých by vše v pořádku být nemuselo. Například Huffington Post se odvolává na tvrzení expertky na řeč těla Patrycie Centenové.

[chooze:article;value:545619]

​Ta upozorňuje na až křečovitě sevřené nohy Kate zdokumentované fotografem. "Ačkoli se princezna usmívá, zdá se, že stále ještě není zcela v pořádku," upozorňuje Centenová také na síti X.

Britský Independent si zase všímá, že Kate neměla během fotografování snubní prsten. "Znám ale také další ženy, jež si doma sundávají snubní prsten, nepřikládala bych tomu nějaký zásadní význam," vysvětluje další odbornice na řeč těla Adrianne Carterová.

O poznání odvážnější jsou však ve svých tvrzeních lidé diskutující na sociálních sítích. Domnívají se například, že byla fotka upravována na počítači, a ti radikálnější dokonce tvrdí, že se může jednat o podvrh.

[chooze:article;value:545528]

​Jen na oficiálním facebookovém účtu Kate Middleton bylo v neděli pod fotkou přes tisíc komentářů. Převažují však spíše ty pozitivní.

V době, kdy se Kate zotavuje z operace, bratr její matky Gary Goldsmith účinkuje v pořadu Celebrity Big Brother a některá britská média jej proto přezdívají jako "zlého strýce."

Přesto však Goldsmith apeluje na veřejnost, aby dala Kate klid na zotavení. "Myslím, že by ji teď lidé měli nechat na pokoji, protože existuje vážný důvod, proč rodina o jejím zdravotním stavu nemluví," uvádí strýc princezny z Walesu, citovaný britským Mirrorem.

Lidé ale většinou manželce následníka britského trůnu vyjadřují podporu. Kate jim za to také zároveň se zveřejněním fotografie poděkovala.

Po nemocné Kate se slehla zem. Ani nejbližší nevědí, kde princezna je (6/3/2024):

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.