Změny po Výměně: Evě už tak hnusně nenadávám. Splácíme dluhy, říká Lukáš

[chooze:gallery;value:35014]

​Simona a Pavel si z Výměny odnesli dobrou zkušenost. Přesto Simoně moc neseděl náhradní manžel. "Já jsem se v Lukášovi ztrácela. On jednou mluvil tak a podruhé zase jinak. Protiřečil si. Bylo to zvláštní. Vůbec nevěděl věci o domácnosti a výchově. Na Kubíčka byl takový trochu jiný než na tu svoji Isabelku. Já jsem se v něm ztrácela," řekla.

Pavel si náhradní manželku oproti tomu pochvaloval, přesto je podle něj na některé věci moc mladá. "Až bude starší, tak pozná, že dvě a víc dětí uhlídat nejde. A ještě když je k tomu hyperaktivita, tak to dá zabrat," podotkl Pavel s tím, že jinak spolu vycházeli bez problému.

[chooze:article;value:543995]

Rodiny dokonce zůstaly v kontaktu a občas si napíší. Eva také ráda vzpomíná na natáčení, ale s Pavlem se prý moc nepotkala. "S Pavlem jsem vycházela dobře, protože jsme se stejně moc nevídali, večer si hrál na playstationu a nechával mě tam samotnou," zmínila.

​Jedním z hlavních témat Výměny byla insolvence, ve které jsou obě rodiny. "Věděli jsme, že z odměny nám půlku seberou. I tak se to ale moc neumořilo, ale nedá se nic dělat. Zbytek peněz jsme použili na spotřebiče v domácnosti, udělali jsme dětem z toho i nějaké Vánoce. Změnili jsme jim spaní a už máme oddělenou ložnici od dětského pokoje," doplnila Simona.

[chooze:article;value:542861]

I druhá rodina dala hodně peněz na dluhy. "Moje půlka šla na insolvenci a část na tátův pohřeb. Manžel dal ty peníze na půjčku, kterou zaplatil, a ještě jsme z toho koupili mikrovlnku. Naše finanční situace se začíná pomalu zlepšovat, v dubnu mi pak skončí insolvence, tak to bude ještě lepší," těší se Eva.

​U Evy a Lukáše se po natáčení hodně věcí změnilo. "Manžel přestal rýpat, začal se chovat lépe a nevyčítá mi třeba, když něco zapomenu nebo nestihnu uklidit. Teď už je ticho a uklidí to sám," pochvaluje si Eva. "Já se zapojuju pořád, ale už na ni nejsem hnusnej, když není něco hotové. Sundám si boty a sám to udělám, než abych jí nadával. Nejvíc vlastně uklízím já, jsem takový pedant," vysvětlil Lukáš.

Eva byla v průběhu studia těhotná, takže maturitu si chce dodělat teď. "Zatím to zvládám dobře, dostala jsem na pololetí vyznamenání," uzavřela. 

Podívejte se, jak na celou Výměnu vzpomíná Simona s Pavlem:

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.