Zemřela oblíbená česká herečka a zpěvačka. Bylo jí pouhých 46 let

Diváci mohli herečku vidět ve hře Gadžové jdou do nebe, která upozorňovala na soužití mezi Čechy a Romy a na předsudky na obou stranách. "V noci z neděle na pondělí zemřela naše kolegyně a kamarádka, herečka a zpěvačka Kristína Richterová," oznámili zástupci Divadla Husa na provázku na facebookovém profilu. 

Podle kolegů z divadla byl její život mnohdy hořkosladký, herečka v sobě však dokázala najít spoustu radosti. "S mnohdy ne úplně příznivými kartami, které jí život rozdal, hrála statečně a s humorem. Byla velkorysá. Nejen na jevišti a k publiku, jež tolik milovala," zavzpomínali kolegové.

[chooze:article;value:544956]

"Hrála, zpívala a upomínala nás přitom na radost, kterou může divadlo dávat těm, kdo ho tvoří. Upřímnou soustrast všem, jimž jsi byla blízko, Kristíno, a samé nebeské hauptky! Nekončící potlesk z tvého Provázku," rozloučili se členové divadla s herečkou.

Zpráva o její smrti zasáhla i řadu fanoušků. "Je mi to moc líto. Zpívej tam na nebi. Byla jsi vzácná duše," napsal jeden z lidí na sociálních sítích. "Kristínka měla obrovské srdce a uměla rozdávat radost všem kolem sebe. Budeš nám moc chybět a navždy zůstaneš v našich srdcích. Upřímnou soustrast všem pozůstalým," rozloučila se s herečkou její fanynka.

Ve věku 76 let zemřel známý herec Richard Lewis. Podívejte se na video (2/2023):

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.