Instagram zavedl pravidlo 15 minut. Odesílání zpráv už nebude jako dřív

Od tohoto týdne je možné editování již odeslaných zpráv na instagramu. Uživatelé se tak již nemusí obávat, že když odešlou zprávu s gramatickou chybou nebo informací, kterou nechtějí sdílet, tak ji nemusí celou mazat a psát znovu. Má to jen jeden malý háček, tato možnost je přístupná jen prvních 15 minut po odeslání.

Abyste mohli obsah zprávy změnit, stačí podržet tlačítko pro odeslání zprávy. Následně se objeví seznam možností, a jednou z nich je i "Upravit". Ve videu pod titulkem se můžete podívat na postup.

Další oznámenou novinkou, která by měla být dostupná v dohledné době, je připnutí až tří chatů v horní části. S tím samozřejmě odpadá jejich hledání v historii.

[chooze:article;value:540826]

​Další novinkou je možnost vypnutí upozornění pro ostatní uživatele, že jste přečetli jejich zprávu. To lze udělat přes nastavení účtu, pak kliknete na Odpovědi na zprávy a příběhy a dále na Zobrazit potvrzení o přečtení. Tam si pak můžete upozornění vypnout či zapnout.

Úprav se dočkaly také nálepky a možnosti úpravy vizualizačních témat pro vaše konverzace. V odpovědích je také nyní možné použít GIFy, nálepky, videa i fotky.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.