Horoskop na čtvrtek 7. března: Dnes je váš šťastný den

Beran

Dnes je váš šťastný den. Užijte si jej naplno od rána do večera. V práci ještě bouráte normy, tak své energie využijte. Den přeje i lásce, ale také nakupování oblečení nebo všem vašim koníčkům. Můžete si dopřávat bez výčitek, jste na tom skvěle.

Býk    

Neradi riskujete, ale dnes si můžete drobné dobrodružství dopřát, milí Býci. Hvězdy máte na své straně, tak s chutí do toho. A i když možná z risku nebude zisk, rozhodně neočekávejte ztrátu. Ziskem je už samotná zkušenost, tak se nebojte odvázat.

Blíženci          

Vaši přátelé a blízcí jsou pro vás velmi důležití. Dnes si to uvědomujete dvojnásob a přemýšlíte o setkání. Jen do toho! Pobavíte se na oslavách, sportovních turnajích nebo při tanci. Čeká-li vás zkouška, konkurz nebo jednání, ničeho se nebojte.

Rak    

Dnes si neplánujte náročný program, milí Ráčci. V práci vám to jde jako po másle, a pokud pracujete v zemědělství nebo stavebnictví, určitě se nezastavíte. Proto je dobré myslet i na odpočinek. Zlepšuje se vám vztah s protějškem, udělejte mu radost.

VOLEJTE KARTÁŘCE JEN ZA 35 Kč/min!
Využijte jarní akci a volejte kartářkám se slevou. Práce, láska, peníze, vztahy – nic není tabu!

Lev     

Máte hlavu plnou nápadů. Na kolegy a podřízené je valíte plnými hrstmi, ale pozor, ať nezůstanete ve svém snažení sami. Měli byste také poslouchat názory ostatních, budou vás inspirovat a lépe spolupracovat. Nemyslete si, že víte všechno nejlépe.

Panna 

Dnes se vám bude skvěle plánovat cesta či akce, která je spojena s vašimi nejbližšími. Můžete proto společně s nimi probrat úpravy vašeho domova, stěhování nebo nákup nového bydlení. Stranou nemusí zůstat ani výběr letošní dovolené.

Váhy  

Dnešní den budete mít jasnou představou o tom, jak by se měly vyvíjet vaše finanční záležitosti. Je také vhodné podniknout kroky vedoucí k finančnímu zabezpečení vás a vašich blízkých. Budete mít bystrý úsudek a jasnou mysl, takže vás nic nezaskočí.

Štír     

Udělejte si dnes pořádek ve svých financích. Sice se neděje nic mimořádného, nečekají vás ztráty ani zázračné zbohatnutí, ale je vhodný čas na kontrolu bankovních účtů. Aktualizujte si trvalé příkazy, platební limity, zeptejte se na bankovní novinky.

MĚSÍČNÍ TAROT NA BŘEZEN!
Zajímá vás, na co se můžete v březnu těšit? Zjistěte to již nyní s vaším měsíčním tarotem!

Střelec

Máte hodně přátel, protože vaše veselá povaha zpříjemňuje ostatním život. Nejste ale bezedný zdroj, který ostatní vyčerpávají. Právě naopak, často zapomínáte na to, že i vám přátelé přináší pohodu a štěstí! Neodmítejte dnes jejich zájem o setkání.

Kozoroh         

Pro své pracovní zařazení máte kvalifikaci dostatečnou, přesto vás v poslední době napadá, že byste si ji mohli rozšířit. Možná je to jen touha po vzdělání, které jste měli vždycky dost. Nezkusíte třeba cizí jazyky? V budoucnu se vám mohou hodit.

Vodnář          

Pociťujete růst energie, ale také podrážděnost. Nedávejte ji najevo před kolegy, vedla by ke konfliktům na pracovišti a to opravdu nepotřebujete. Váš úspěch totiž začíná vzbuzovat závist a další negativní emoce by mohly atmosféru pracoviště narušit.

Ryby  

Zaměřte se na přátele. Některé jste dlouho neviděli a začíná se vám stýskat. Proč si nezavolat a domluvit nějakou akci? Oslavy, návštěvy restaurace, sportovní zápas nebo společné tvoření si užijete k nejvyšší spokojenosti. Jako byste se viděli včera.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.