Šílený zážitek na dovolené. Influencer popsal chvíle hrůzy

Koncem roku vyrazil Immanuel Adenubi do Spojených arabských emirátů, konkrétně do Rás al-Chajma. "Musím uznat, že to byla nádherná dovolená. Já mám rád dobrodružství a nejsem takový ten ležák na pláži, takže jsem chtěl někam, kde budou zážitky a bude to zajímavé," popsal svá očekávání od Emirátů.

Prvním nevšedním zážitkem byla pro influencera perlová farma. "Nedokázal jsem si to vůbec představit, ale bylo to nádherné. Vyzvedla nás loďka a dostali jsme se na tu farmu, která je uprostřed zálivu. Sami jsme si tam mohli vyzkoušet ulovit nějakou perlu," přiblížil.

[chooze:article;value:540993]

​Mnohem větší dobrodružství pro něj ale byla zipline (lanovka), která je v Rás al-Chajma nejdelší na světě. "Zrovna v Emirátech si na slovo 'nej' docela dost potrpí, protože chtějí být ve všem nejlepší. A právě ta zipline je nejdelší na světě. A byl to takový obrovský zážitek, jelikož když vlastně letíte vzduchem 160 kilometrů za hodinu, tak je to opravdu něco nezapomenutelného," řekl Adenubi.

"Ze začátku jsem byl lehce nervózní, ale uklidnil mě celý ten proces. Byl tam totiž obrovský tým, který nás připravil na to, co a jak máme dělat. Člověk si trošičku připadal, jakoby spíš šel skákat padákem. A pak už jste několik set metrů ve vzduchu a letíte mezi horami," uzavřel influencer.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.