Camilla poslala Harrymu drsný odkaz. Už tě tady nechceme, rozčílila se

[chooze:gallery;value:31090]

​Krátce poté, co svět obletěla zpráva, že britský panovník Karel III. má rakovinu, jeho mladší syn se rozhodl okamžitě navštívit svého otce. Setkání trvalo zhruba 45 minut a Harry se v Británii zdržel ani ne 24 hodin. Podle webu RadarOnlice.com ale Camillu chování jejího mladšího nevlastního syna během pobytu rozlítilo.

"Její výsost byla poté, co Harry přiletěl z Kalifornie, pořádně rozzuřená. Přijel, i když neměl souhlas paláce, navíc jeho chování nebylo příjemné a vlídné. Řekli mi, že Camilla byla pobouřená. Během uplynulých let ji Harry nesčetněkrát urazil a ona se nemohla dočkat, až mu to oplatí," řekl člen služebnictva časopisu National Enquiere, rozhovor citoval portál RadrOnline.

[chooze:article;value:542535]

​Podle zdroje z královského paláce Camilla považuje Harryho návštěvu v Londýně za lacinou reklamu. Vévoda ze Sussexu totiž po návratu do USA poskytl rozhovor americké televizi ABC, ve kterém promluvil mimo jiné právě o rakovině svého otce. "Celou situaci ale zvládla v klidu. Ovšem to, že Harry využil nemoc otce k vlastní propagaci, pro ni byla poslední kapka," pokračoval zdroj.

"Poté, co se Harry sešel s otcem, Camilla Harrymu řekla, že je ostudou celé rodiny i monarchie. Dala mu jasně najevo, že nikdo nechce, aby se vrátil," dodal zdroj webu.

Nepřátelství mezi Camillou a Harrym se datuje od doby, kdy ji mladší syn Karla III. veřejně obvinil z rozpadu manželství jeho matky Diany s Charlesem, Harry tehdy Camillu označil za "nebezpečnou a zlou".

Nový web je podle některých plivnutím do tváře zesnulé královně Alžbětě II.:

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.