Matka vymyslela dceři příšerné jméno. Svou chybu si ale uvědomila příliš pozdě

Nastávající rodiče se nechávají při vybírání jmen pro své ratolesti různě inspirovat ze všech možných oblastí. Není navíc ani ničím neobvyklým, že často chtějí svým výběrem uctít blízké. O to se snažila i jedna maminka, píše portál Mirror.

Ta proto spojila jména svých prarodičů, kteří se jmenují Harvey a Charlotte. Blízké následně chtěla překvapit tímto krásným gestem. S úspěchem se ale nesetkala.

[chooze:article;value:540264]

"Moje 20letá sestřenice porodila holčičku. Tu pojmenovala tak strašně, že to ani nedokážu vyslovit. Spojila dvě jména a přišla s Harlotte. Svůj nápad nikomu dopředu neřekla, dokud jméno nemělo dítě zapsané v papírech," postěžoval si příbuzný dotyčné na sociální síti Reddit.

Novopečená maminka si však svou chybu brzy uvědomila. Její teta se totiž zeptala, proč dala dceři jméno, které je podobné slangovému názvu pro prostitutku. Právě tehdy žena propukla v obrovský pláč.

Podle některých mohla dotyčná zvolit lepší kombinaci jmen. "Mohla vybrat normální jméno a pojmenovat holčičku Charley," má jasno jeden z uživatelů sítě. Jiní jsou však toho názoru, že miminku prostě zkazila život. "Proč lidé, kteří mají neomezený přístup k informacím, si odmítají něco jednoduše najít, než zničí život miminka?" posteskl si další.

Prvním letošním miminkem v Česku se stala Barborka. Více se dozvíte v následující reportáži (1/2024):

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.