Horoskop na pátek 23. února: Přitahujete to, co vysíláte

Beran

Dokážete ze sebe vydat všechno, nejste ale ochotní pracovat bez patřičného ocenění. Díky své ambicióznosti a hrdosti to můžete dotáhnout opravdu daleko. Dnes vás může kromě zvýšení platu potěšit také nabídka perspektivnějšího a významnějšího místa.

Býk    

Vaše pracovitost a spolehlivost dnes přinese své ovoce. Člověk na důležitém místě, který k vám chová sympatie, vám nabídne zajímavou možnost kariérního postupu. Nezalekněte se významu pozice a věřte si! Taková šance se nemusí opakovat, jděte do toho.

Blíženci          

Život není peříčko a dnešní den vás o tom přesvědčí. Co se může pokazit, to se rozhodně pokazí, a tak budete mít o zábavu postaráno. Snažte se brát všechny zmatky s nadhledem, rozčílení by vám nepomohlo. Myslete přitom na víkend, který je před vámi.

Rak    

Nuda je pro vás strašákem číslo jedna. Proto si dnes začněte plánovat víkend a do programu nasázejte spoustu úžasných aktivit. Nemusíte se bát toho, že by vám došly nápady, kdepak! Jakmile se do toho pustíte, přijdou jeden za druhým. A všechny super!

MĚSÍČNÍ HOROSKOP NA BŘEZEN!
Zajímá vás, na co se můžete v příštím, už prvním jarním měsíci těšit? Zjistěte to již nyní a čtěte HNED!
 

Lev     

Konečně je pátek a vy se už nemůžete dočkat konce pracovní doby. Tento týden nebyl nejlepší, co se týká stávajícího zaměstnání, takže budete přemýšlet o změně. Nejradši byste se pustili v kariéře novým směrem, zatím však není jisté, který je správný.

Panna 

Vlivem zítřejšího úplňku máte již od rána chuť kritizovat všechny, kteří vám přijdou do cesty. Nic vám nejde pod nos a jste mrzutí. Okolí otravujete bručením a nejste schopní konverzace. Jako byste se snažili o získání titulu nejotravnějšího pracovníka týdne!

Váhy  

Dopoledne očekávejte v práci zdržení důležitých informací, bez kterých nemůžete s kolegy pokračovat v práci. Nedobrovolnou přestávku využijte k tomu, abyste si udělali pořádek na svém pracovní stole i v jeho zásuvkách. Hned se vám bude lépe pracovat.

Štír     

V milostné oblasti teď zažíváte romantické okamžiky a partnerskou harmonii. Zkrátka nepřicházejí ani ti, kteří zatím nemají partnera. Už se k nim blíží a sami dlouho nebudou. Dnes a zítra mají velké šance k seznámení s fajn člověkem do nepohody. 

TAROT PŘÁNÍ
Pokud máte své tajné přání a chcete vědět, zda se vám vyplní, pak neváhejte a vytáhněte si své tři karty teď!

Střelec

Merkur, vstupující dnes do znamení Ryb, vás nabádá k opatrnosti ve finančních záležitostech. Kontrolujte si platby nejenom pomocí karty, ale i v hotovosti a přepočítejte si vrácené peníze. Hlavně dnes hrozí nebezpečí nemalé ztráty, tak buďte obezřetní.

Kozoroh         

Tento měsíc je pro vás ve většině oblastí hodně úspěšný, každý den ale nemůžete čekat výjimečné události. Právě dnešek bude spíše klidný, nejspíš proto, že je posledním dnem pracovního týdne. Věnujte se svým běžným činnostem a těšte se na víkend.

Vodnář          

Zdá se vám, že v poslední době vám kříží cestu více milých lidí než obvykle. Také dnes se setkáte jen se samými pozitivně naladěnými osobami. Je to tím, že i vy sami máte teď většinou dobrou náladu. Přitahuje tím totiž k sobě to, co sami vysíláte.

Ryby  

Spojení se zahraničím je dnes pro vás branou k úspěchu. Tento vliv potrvá i v následujících dnech. Vaše aktivita v tomto směru bude po zásluze odměněna finančním prospěchem. Odhoďte nesmělost stranou, snažte se vyjednávat a dát o sobě pořádně vědět.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.