Velký zvrat po Výměně: Dorka přiznala, jak to bylo s nájmem. Viní Žanetu

Výměna manželek začala poklidně, pak ale přišel nečekaný zvrat, kdy Václav s náhradní manželkou Žanetou museli řešit výzvu k vystěhování. O které prý nevěděl ani on, ani jeho partnerka Dorka. "Dalo se to čekat. My jsme s tím počítali, že to takto může dopadnout," přiznala po Výměně Dorka.

I když se ve Výměně tvářili, že je to pro ně velký šok, nyní přiznali, že šlo o pouhou přetvářku. "Věděli jsme, že máme určitý problém. Ale nepočítali jsme s tím, že se to začne řešit přímo při natáčení Výměny. Ale věděli jsme o tom," doplnila Dorka.

[chooze:article;value:541876]

​Pár vysvětlil i důvod, proč se před kamerami a náhradními partnery přetvařoval. "Nikdo se nechce ztrapnit před celým národem. Je to trapná situace, a proto jsme trochu zpanikařili. Byla to blbost, měli jsme říct narovinu, že jsme se dostali do finanční tísně. Ale nevěděli jsme, co dělat, a já jsem nechtěla potopit svého přítele a on zase nechtěl potopit mě," řekla.

Podle Václava to propálila náhradní manželka Žaneta. "Věděli jsme to oba, že tam byl nějaký nedoplatek na tom nájmu. Já jsem jí sám říkal: 'Žaneto, tohle je naše věc.' Do toho vlastně majitel zablokoval čipy, takže se to muselo nějak vyřešit. Věděli jsme o tom, udělala se z toho show a já jsem to bral jako show," zmínil Václav.

[chooze:article;value:539749]

​Ten ale během Výměny i plakal, to bral prý jako součást reality show. "Když mi řeknete, ať se tady teď rozbrečím, tak já se rozbrečím. Ale je pravda, že mě zamrzelo to, jak to Žaneta řekla na kameru. Nemusela to vytahovat a mohla to nechat mezi námi," nelíbilo se mu. V tuto chvíli už má ale rodina nové bydlení, levnější.

Podívejte se, jak to vidí Žaneta s Davidem:

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.