Hvězdu Pirátů z Karibiku zatkla policie. Čelí obvinění z domácího násilí

Sedmašedesátiletý herec, který je známý především díky roli Joshameeho Gibbse ve filmové sérii o pirátech, zatkla v pátek krátce před plánovaným vystoupením na Gallifrey One policie. Akce Gallifrey One se koná každý rok a jde o sraz fanoušků sci-fi, zvláště pak britského televizního seriálu Doctor Who, ten se letos se konal v Los Angeles, píše britský deník The Mirror.

McNally, který se v oblíbeném seriálu BBC poprvé objevil v roce 1984, později propustili na kauci, složit musel 40 000 liber (necelých 1,2 milionu korun) a příští měsíc se má dostavit k soudu.

[chooze:article;value:506538]

List The Sun informoval, že podle policie v Los Angeles byl McNally "zadržen pro podezření ze způsobení zranění, které vyvolalo traumatický stav oběti". Tou má být jeho současná nebo bývalá manželka, píše deník. Policie však odmítla uvést podrobnosti o jeho údajné oběti s odkazem na zachování anonymity.

Když novináři o víkendu oslovili ve Velké Británii McNallyho manželku Phyllis Loganovou, popřela, že by o jeho zatčení věděla. McNally a Loganová, kteří si spolu zahráli v seriálu Panství Downton, jsou manželé od roku 2011 a mají spolu syna Davida (27).

Z domácího násilí byl obviněný také herec Johnny Depp v roce 2022:

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.