Princ Harry se do královského paláce nevrátí. Nedá se mu věřit, tvrdí William

[chooze:gallery;value:32730]

​Princ Harry by údajně byl ochotný vrátit se k plnění královských povinností. Podle zdroje z jeho okolí by ale první krok k jeho návratu musel udělat sám panovník. Web Mirror v pondělí napsal, že král Karel III. si ovšem myslí, že jeho mladší syn se přes zjevnou ochotu nemůže vrátit, upřesnil britský deník s odvolání na zdroj blízký královské rodině.

Princ Harry na začátku února do Londýna na pár hodin přiletěl, aby viděl svého otce, který bojuje s rakovinou. Po krátké návštěvě se ale vrátil do Spojených států. 

Zdroje blízké britskému panovníkovi ovšem trvají na tom, že setkání otce a syna nic nezměnilo. Král je údajně stále přesvědčený, že Harryho návrat do královského paláce není možný. "Zastává tento názor velmi pevně," tvrdí o Karlovi III. zdroj. Je však ochotný napravit svůj napjatý vztah se svým synem, píše Mirror.

[chooze:article;value:542103]

Návrat Harryho blokuje údajně i jeho bratr William. Podle lidí z jeho nejbližšího okolí William nedávno prohlásil, že se Harrymu a Meghan nedá věřit, a tak o cestě do Británie nemůže být ani řeč. "Je naprosto a kategoricky jasné, že William nedovolí Harrymu vrátit se," naznačil zdroj.

Proti životu v Británii je pravděpodobně i Meghan. "Na začátku procesu psaní knihy mi některé ze zdrojů z okolí Meghan, o které jsem se v dřívějších letech opravdu opíral, říkaly: 'Víš co? Ona s tím nechce mít nic společného,'" řekl před časem novinář a spisovatele Omid Scobie magazínu People.

Plivnutí do tváře zesnulé Alžbětě. Harry a Meghan šokovali novým webem (2/2024):

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.