Horoskop na pondělí 19. února: Slunce vstupuje do Ryb. Varuje před vypětím

Beran

Na počátku týdne jste doslova nabití optimismem a dobrou náladou. Proč ji ještě neznásobit tím, že si dnes uděláte něčím radost? Vaše peněženka si může dovolit nákup věci, po které už delší čas toužíte. Berte to jako menší doping do zimních dnů.

Býk    

Dnešek vám může připadat nijaký. Nebude se nic moc dít a neočekávejte žádné velké události v zaměstnání ani v soukromé sféře. Nebuďte ale otrávení! Tento klid využijte k naplánování toho, co byste v tomto týdnu chtěli zvládnout. Pusťte se do toho.

Blíženci          

Do nového týdne vstoupíte plní elánu. Pojedete zkrátka na plný plyn a nesnesete, aby vám něco stálo v cestě. Slunce, které vstupuje do Ryb, však varuje před přepínáním fyzických sil – máte k tomu v tomto období velké sklony. Poslouchejte své tělo.

Rak    

Vnitřní hlas vám říká, že máte před sebou příznivý týden. Celý den proto budete mít dobrou náladu a pocit, že se dokážete poprat se vším, co vám přijde do cesty. Věřte tomu, je to pravda! Planety vám teď navíc poskytují podporu ve vašich snahách.

MĚSÍČNÍ HOROSKOP NA BŘEZEN!
Zajímá vás, na co se můžete v příštím, už prvním jarním, měsíci těšit? Zjistěte to již nyní a čtěte HNED!
 

Lev     

Budete se na počátku týdne cítit rozladění. V práci se proto nepřepínejte a řešte jenom ty věci, které nemůžete odložit. Pohyb uvolňuje hormony štěstí, tak se trochu protáhněte. Třeba si zahrajte s přáteli volejbal nebo se proběhněte kolem domu.

Panna 

Slunce dnes vstupuje do Ryb a vy nejste v ideálním rozpoložení. S vědomím, že je víkend za vámi a máte před sebou celý pracovní týden, jste mrzutí a podráždění. Uran v Býku vám také přidává notnou porci splínu. Nesmíte se tomu poddávat!

Váhy  

Jste hned po víkendu plní elánu. Všude, kam dnes přijdete, přinášíte pozitivní energii. Skvělou náladu vám nic nekazí. I když je to všechno hezké, hrozí nebezpečí, že se budete chtít více bavit než pracovat. Ať si neuděláte zbytečné problémy! 

Štír     

Pokud jste už dlouho nebyli v lunaparku, dnes si to vynahradíte. Můžete se totiž cítit jako na houpačce i kolotoči zároveň. Budou se střídat pohodové i nemilé události v rychlém sledu za sebou a vám se z toho může zatočit hlava. Klid, zvládnete to.

TAROT PŘÁNÍ
Pokud máte své tajné přání a chcete vědět, zda se vám vyplní, pak neváhejte a vytáhněte si své tři karty teď!

Střelec

Budete se cítit v práci poněkud nepříjemně. Vaši kolegové spolu rádi řeší své soukromí v zaměstnání a dnes jejich hovory nemají konce. Jediným řešením je požádat je, aby svou konverzaci ztišili nebo ukončili. To se jim líbit nebude. Trvejte na svém.

Kozoroh         

Dorazí k vám dnes výhodná nabídka, a ať už půjde o nové zaměstnání, nákup pozemku, či možnosti, jak zhodnotit své finance, berte to jako mimořádnou příležitost. Hvězdy však radí se nerozhodnout hned, ale všechno si pěkně prověřit, abyste nenaletěli.

Vodnář          

Všechny úkoly dnes budete zvládat bravurně. To vás naplní spokojeností a dobrou náladou, které se budou přenášet i do vztahů s okolím. Navíc přijde zajímavá nabídka účastnit se práce na novém projektu. Něco podobného se neodmítá, přijměte výzvu.

Ryby  

Dnes očekávejte zcela neutrální den. Na jedné straně není moc důvodů k radosti, ale na straně druhé nebudete z ničeho smutní ani se nemusíte rozčilovat. Takový poklidný den jednou za čas vůbec neuškodí, tak si tu pohodu hlavně ničím sami nepokazte.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.