Velké zklamání krasavce z Love Islandu. Lu pohořel i u jiných krásek z ostrova

Spolu s vítězi Love Islandu volně navázali na svůj pobyt ve vile a spolubydlícími jsou už i v reálném životě. Domovem se jim stal byt na pražském Smíchově. Po pár měsících sluncem zalitého soužití se už ale ukazují první mráčky.

"Teď jsme akorát měli takovou první menší šarvátku. Ale nebylo to nic vážného," svěřil se Lu v rozhovoru pro Život ve hvězdách. Krize tedy byla zažehnána, a Chris s Majkou se tak alespoň mohli vrátit k tomu, co dělají nejraději. "Dělají to stejné, co dělali i na vile. Často ani nevím, že tu jsou. Když je vidím, tak se jen objímají," popsal Lu spolubydlení se zamilovanými hrdličkami.

[chooze:article;value:539471]

On sám je přitom opuštěný. Svůj vztah s Adrianou se sice snažil slepit i poté, co ho v Love Islandu zostudila v milostném čtyřúhelníku, avšak neúspěšně. Jejich lásce dal nakonec definitivní vale a s Adrianou nadobro skončil.

"To je pravda. Ani nejsme moc v kontaktu. Nejsme na nože, ale myslím, že partneři být nemůžeme. Co se ukázalo na vile, se ukázalo i venku," postěžoval si. Lu ji přitom dokonce seznámil s dědečkem. A to i přesto, že mu ve vile nasadila parohy s hezounkem Oliverem.

Právě rodinné setkání bylo posledním hřebíčkem do rakve jejich vztahu. "Přijela za mnou do Nitry a já ji představil dědovi. Už to ale nebylo ono, nejsem do ní zamilovaný," přiznal Lu. Ačkoliv začal znovu randit, žádná dívka ho zatím nezaujala.

[chooze:article;value:539524]

Existuje prý ale jedna, které by kolem ramen padl hned. Tou je kráska z první série Love Islandu Nikol Treterová. "Zkoušel jsem to na rande s Nikol Trety, ale nevyšlo mi to," posteskl si nad neúspěchy v osobním životě.

O lásce zatím tedy jen píše ve svých písních. Před pár týdny mu vyšel singl XTC a na Valentýna vypustil do světa další novinku. "Bych byl blázen, kdybych neudělal valentýnský song. Měl jsem ho v šuplíku," vysvětlil Lu.

A když zrovna nezpívá nebo nepíše, rozhodně se nenudí. "Nechci se spoléhat jen na spolupráce. Chtěl bych mít stabilní práci a pracuji na své značce," pochlubil se plány do budoucna.  

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.