Ivana Gottová promluvila k fanouškům. Prozradila detaily k osudu Bertramky

[chooze:gallery;value:34804]

​Ivana Gottová se letos poprvé ozvala fanouškům na sociální síti a prozradila, že usilovně pracuje na chystaném muzeu věnovaném zesnulému manželovi. V to se má proměnit právě Gottova milovaná vila na pražské Bertramce. "Já se mám stále pracovně, a ač o mně moc z mé vlastní iniciativy neslyšíte, pilně shromažďuji s týmem a pomocníky materiály a připravujeme potřebné podklady pro Villa Gott," napsala Ivana na facebook.

Zároveň také vyhlásila pro zpěvákovy fanoušky soutěž o audioknihy Má cesta za štěstím, která vyšla na podzim minulého roku. Lidé mohou Ivaně zasílat fotografie zachycující Gotta s jeho automobily nebo domy.

[chooze:article;value:540433]

"Až přijde čas, vystavíme vybrané fotografie v rámci vily, aby všichni návštěvníci mohli nahlédnout do Karlova světa i skrze vaše snímky," potěšila Ivana zpěvákovy příznivce. "Těšíme se na vaše vzácné snímky a příběhy, které nám pomohou ještě více přiblížit Karla Gotta a jeho odkaz," dodala.

O tom, že se vila v ulici Nad Bertramkou zpřístupní veřejnosti, informovala Ivana Gottová prostřednictvím facebooku vloni v říjnu. A to v den čtyřletého výročí smrti milovaného manžela. "Rozhodla jsem se spolu se svými dcerami, že u příležitosti Karlových nedožitých 85. narozenin a pátého výročí jeho odchodu zpřístupníme náš dům v ulici Nad Bertramkou," překvapila tehdy Ivana. 

Prozradila také, že se vila promění v muzeum. "Věříme, že Villa Gott se stane místem pro vás, kteří jste ho milovali a nezapomněli na něj," dojala fanoušky několikanásobného zlatého slavíka. Vila na Bertramce by se měla veřejnosti otevřít ve druhé polovině letošního roku. Přesné datum otevření ale zatím zveřejněno nebylo.

Ve své milované vile na pražské Bertramce žil Karel Gott v letech 1974–2019, prožil tam tedy více než polovinu svého života. "Vím, že by ho těšilo, že se náš rodinný dům otevře veřejnosti," dodala Ivana.

Podle dostupných informací by se měla Ivana Gottová se svými dcerami přestěhovat do novostavby na pražské Císařce. Tu měla vdova po slavném zpěvákovi koupit za 68 milionů korun. 

Zvonky štěstí do nebe. Charlotte poslala Gottovi dojemný dárek ke Dni otců (6/2022):

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.