Totální ponížení Harryho. William se mu mstil za to, co udělal Kate

Rychlý návrat prince Harryho do Spojeného království poté, co králi Karlovi diagnostikovali rakovinu, vzbudil v mnoha příznivcích britské královské rodiny naději. Doufali, že by takové gesto mohlo urovnat rozbouřené rodinné vztahy. Podle expertky Ingrid Sewardové, kterou citoval deník The Sun, se tak ale rozhodně nestalo.

Princ se totiž na malou chvíli sešel se svým otcem, jeho bratr ho ale nechtěl ani vidět. "Ty roky mediálních útoků Harryho na svého bratra, včetně označení ho za úhlavního nepřítele, Williama hluboce ranily," vysvětlila Sewardová, proč k setkání nedošlo.

William ale nemůže Harrymu odpustit hlavně to, jakým způsobem se navážel do jeho ženy. "Pokud jde o Williama, ten nemá absolutně žádný zájem setkat se s Harrym, dokud se Harry nebude chovat jako gentleman a neomluví se za roky urážek, které adresoval Williamovi a princezně Kate," řekla.

[chooze:article;value:541240]

To, že William bude vždy stát na straně své manželky, dokazuje v posledních dnech i dalšími gesty. Navzdory tomu, že od nemocného krále převzal několik povinností, podle deníku Daily Mail zdůraznil, že blaho jeho ženy a dětí bude vždy a prvním místě.

"Princ dal jasně najevo, že jeho prioritou je prozatím podpora manželky a rodiny," řekl zdroj blízký Buckinghamskému paláci. Sama Kate se totiž aktuálně zotavuje po nedávné operaci břicha, a tak je pro ni přítomnost manžela v těchto těžkých časech velmi důležitá.

Král Karel III. bojuje s rakovinou. Stahuje se z veřejnosti:

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.